Та ситуацията е следната - наскоро се сдобих с Passt 1.9 TDI Забелязах следното копче,което нямам представа за какво служи. Ще съм Ви много благодарен ако ударите едно рамо! :)
Няма как някой да удари рамо по снимка Нали не си мислиш, че това е там 'фабрично'? Без да разхвърляш таблото и да видиш на къде водят жиците - забрави!
Другия вариант е да провериш в двете позиции какво ще спре да работи
И, моля те, дай малко по-смислени заглавия. 'Въпрос за Passat' няма нищо общо с въпроса ти в темата
За връзка с извънземните ми се струва на мен. Абе колега вземи звънни на човека от който си взел колата и питай ако е възможно!!! Може за подгряван на седалки да е,може газ да са и слагали, може от антирадар да е , може и от ЧЕЗ да са ти го сложили
Аз съм с B5.5 със същото, табло. При мен е свободен този бутон, принципно от производителя какво слагат. ? На горните бутони имам отопление на седалките, отопление на задния джам и аварийките.
Кво го полазихте човека, като че ли всички са се родили научени, може да му е първият Фолксваген изобщо, откъде да знае кое е оригинално и кое не?! Колега, на газ ли си? Провери ли да не е някакъв примитивен имобилайзер? Обади ли се на предишния собственик? Проследи къде отиват жиците, после сподели тук.