9а сравнение с абф

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Iago
Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
Двигател: B8444S

Re: 9а сравнение с абф

Мнениеот Iago » Съб 16 фев 2013 19:30

Виждам, че си замислил сериозна работа по мотора.. живи и здрави лятото като времето наистина се оправи, може да направим една угворка за ФауВе сбирчица, да сверим часовниците :)

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Мнениеот batko_miro » Съб 16 фев 2013 19:34

:a075
vit_autosofia написа:
batko_miro написа:Аз като видя пасат 9а, пускам десен мигач, завивам в някой касък скривам се, покривам се и изчезвам безкрайно :mhihi :mhihi
Не се сдържах, сори :smile И аз не вярвам 9а да има толкова подигравателни способности над читав сток абф :eek

ако е синьо комби с двусекциона хела аварийни ще пуснеш :mhihi

:mhihi Направо се скривам, ако е същото комби с ония ми ти карбуратори настроените :a075

Потребителски аватар
victory1983
Автомобил: vw golf 3 1993
Двигател: ABF

Мнениеот victory1983 » Съб 16 фев 2013 19:41

Доста хора влизат яко във филми и не могат да се примирят с легендата АБФ!Ами АБФ си остава АБФ,с каквото и да го мерите това е!А най-много се кефя като го слагате до някви печки,колегите с дизел да не се засягат!

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Съб 16 фев 2013 19:59

Ти си единственият дето мисли,че Абф е легенда :censored2

Всичко зависи от състоянието на автомобилите в стоК състояние.
При еднакво тегло в еднакви купета Абф като нов,ще замине с малко 9а,ама чак да го разстерял..застреля или друго едва ли.

Сега,кой какви карбове има,кой какви валове има,и кой какви филтри,чипове,генерации,бутала,маховици,биели,глави,помпи и така нататък има е съвсем друга тема.

Щото то и в Монтана имаше един Кр(имаше защото вече го няма),който биеше вр6таци в 3-ково купе.
Същият този Кр вървеше с Астра хе с лексмол и падаше с малко от Голф 2вр6....и трите коли от последният ред биеха Вр в 3ково купе(и не един Вр,а цели 2-ва..единия черен с 2 врати,другият червен с 4 врати)

Така,че както казах,зависи си от МоторецУ,както викаше един приятел и кутиШката,гуми и съединител:mhihi

Потребителски аватар
victory1983
Автомобил: vw golf 3 1993
Двигател: ABF

Мнениеот victory1983 » Съб 16 фев 2013 20:08

Напротив,не аз,а някои колеги във форума мислят и казват,че АБФ е легенда(в предни постове срещнах колега казал точно това)!А за годинките си моя АБФ смятам,че има още доста животец,разбира се ако се поддаржа добре!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”