Следва продължение...

Добре се получава голфчето
 Добре се получава голфчето  

jack_maniaka написа:... или си почитател на класиката
 За стотен път ще кажа, че няма да има никакви лампички и тунинг изгъзици /стикерите са временно/ . В заглавието ясно е написано - OEM
  За стотен път ще кажа, че няма да има никакви лампички и тунинг изгъзици /стикерите са временно/ . В заглавието ясно е написано - OEM

Ама след бала, ще има придобивки, няма начин
  Ама след бала, ще има придобивки, няма начин   Джантите ще са обърнати железарки, за първо време, а по-нататък се надявам да го обуя с нещо от старата школа. А в неделя на сбирката, ми подхвърлиха една идея за временен вариант за окачването и сега го обмислям...даже май съм го решил де, намерих си предни пружини, сега си търся и задни и ще им отнема 2 навивки, че не искам да си режа моите пружини
  Джантите ще са обърнати железарки, за първо време, а по-нататък се надявам да го обуя с нещо от старата школа. А в неделя на сбирката, ми подхвърлиха една идея за временен вариант за окачването и сега го обмислям...даже май съм го решил де, намерих си предни пружини, сега си търся и задни и ще им отнема 2 навивки, че не искам да си режа моите пружини   докато си взема койлове.
  докато си взема койлове. 

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта