ПОМОЩ, относно некоректен сервиз за лаптоп!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Сря 22 ное 2006 12:41

Tyan написа:ако имаш сервизен протокол и там пише че го даваш за смяна на цд и те ти връщат лаптоп на части ....направо ги разпукай :)

Опаа.... в графата дефект не са описали нищо:( Но мисля 4е в тяхния компютър са описали каква е повредата. Дано не го истрият и там или донапишат нещо.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 22 ное 2006 12:42

Можем да им спретнем една нотариална покана. Или да връщат лаптопа ремонтиран и работещ, или да ти плащат парите, или дело. :wink:

Последна промяна от dobrin на Сря 22 ное 2006 12:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Сря 22 ное 2006 12:46

dobrinb написа:Можем да им спретнем една нотарилна покана. Или да връщат лаптопа ремонтиран и работещ, или да ти плащат парите, или дело. :wink:

То ако го видите в какво състояние ми го връчиха ше паднете. Та това приличаше на всичко друго само не и на лап-топ. Исключено да може да се ремонтира, абсурд.

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Сря 22 ное 2006 12:49

добре бе, тея хора не са ли наясно, че доволен клиент е много по голяма реклама от който и да е билборд или реклама във вестник! така не се работи бе по-дяволите...

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Сря 22 ное 2006 13:06

buFka написа:добре бе, тея хора не са ли наясно, че доволен клиент е много по голяма реклама от който и да е билборд или реклама във вестник! така не се работи бе по-дяволите...

:idea:
За съжаление в България все още доста хора не са го осъзнали!

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 22 ное 2006 13:16

dobrinb написа:Можем да им спретнем една нотариална покана. Или да връщат лаптопа ремонтиран и работещ, или да ти плащат парите, или дело. :wink:

И аз мисля че това е вариянта... но трябва да стане по интелигентно ..
Хващаш добрин да ти спретне една покана такава нотариална.. отиваш там с лаптопа и им казваш следното .. извинете ще ми поправите ли лаптопа или не ? ако кажат не .. еми заповядайте печелите от тото-то :) Без нерви без ядове...

П.П. дай снимка да видим за какво става въпрос съмнява ме да неможем да го зглобим.. аз моята тошиба редовно става на парчета като ме изпере хапа и като не питам главния мозак за трудните въпроси.. само да видя че има косъмче в клавиятурата и вадя процесора (не питаите как разглобявам коли)

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Сря 22 ное 2006 13:31

Vizor написа:
dobrinb написа:Можем да им спретнем една нотариална покана. Или да връщат лаптопа ремонтиран и работещ, или да ти плащат парите, или дело. :wink:

И аз мисля че това е вариянта... но трябва да стане по интелигентно ..
Хващаш добрин да ти спретне една покана такава нотариална.. отиваш там с лаптопа и им казваш следното .. извинете ще ми поправите ли лаптопа или не ? ако кажат не .. еми заповядайте печелите от тото-то :) Без нерви без ядове...

П.П. дай снимка да видим за какво става въпрос съмнява ме да неможем да го зглобим.. аз моята тошиба редовно става на парчета като ме изпере хапа и като не питам главния мозак за трудните въпроси.. само да видя че има косъмче в клавиятурата и вадя процесора (не питаите как разглобявам коли)

Не, аз им го оставих там. Не мога да си го взема в насипно състояние и после да кажат, че аз съм си го изпочупил така.
Жалбата е написана и изпратена сега само останана да се надявам да ми се обадят и да кажат как ще се процедира нататък.

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Сря 22 ное 2006 13:49

А бре човеко как реши там да отидеш?
Ми питай първо тука във форума има доста хора(в това число и аз), които ще ти дадат предложения!
Тоя Лаптоп гаранционен ли е бил или не ? И защо трябва да ходиш на сервиз за да ти сменят ЦД-то ако не си в гаранция?

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Сря 22 ное 2006 14:46

WDW написа:А бре човеко как реши там да отидеш?
Ми питай първо тука във форума има доста хора(в това число и аз), които ще ти дадат предложения!
Тоя Лаптоп гаранционен ли е бил или не ? И защо трябва да ходиш на сервиз за да ти сменят ЦД-то ако не си в гаранция?

Еми действах прибързано за което съжалявам много. Топа не е гаранционен. Брат ми ми го изпрати от Германия даже си го е купил втора ръка но почти чисто нов. Но след като го е ползвал 1г си взе друг та тоя остана за мен. Исках да се сменя Водовса но се оказа 4е ЦД-то не баца. Брат ми нещо го базикал. И един познат ми ги препоръча тия нещасници та сега му трия сол на главата

iav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iav » Сря 22 ное 2006 15:32

мисля,че няма да ти е никак лесно да се оправиш оттук нататък с тоя лаптоп и с тоя сервиз.първо като си го видял в какво състояние е не е трябвало въобще да го взимаш,разписал ли си се някъде че си го получил,разписката от поръчката в теб ли е останала.и друго -като е пускана поръчката при приемането на уреда в сервиза описан ли е точно дефекта,описано ли е в какво състояние се приема изделието и с каква комплектация-т.е. много са пропуските май,не искам да те плаша/това описание и ти трябва да го имаш на бележката която са ти издали от сервиза и т. н. успех

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Сря 22 ное 2006 15:46

poGo написа:Отиваш до бензиностанцията и купуваш половинка нафта и половинка бензин. Наливаш ги в еднолитрова стъклена бутилка, която затапваш с парцалче, по възможност памучно, което да стърчи около 15 см. извън бутилката.
Отиваш до сервиза на тези мили хорица, заставаш пред входната вратата, запалваш със запалка (с тази от колата ще стане по-трудно) парцалчето, след което захвърляш бутилката по посока на вратата. В случай, че последната не е дървена опитай през прозорец или витрина, които предварително си отстранил посредством добре оформен от природата камък. :rocketwhore
Много се нервирам като чета такива неща, направо полудявам!!! :mad:
Току що тези хора загубиха от мен 180 лв., щото мислех да им нося един PS2 да го чипосват.
Мамицата му на цялото "обслужване" в БГ. Ама то е от хората!!!!!!!!!

Май сте забравили за тази тема :?
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 2&start=15 :wink:

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Сря 22 ное 2006 15:59

iav написа:мисля,че няма да ти е никак лесно да се оправиш оттук нататък с тоя лаптоп и с тоя сервиз.първо като си го видял в какво състояние е не е трябвало въобще да го взимаш,разписал ли си се някъде че си го получил,разписката от поръчката в теб ли е останала.и друго -като е пускана поръчката при приемането на уреда в сервиза описан ли е точно дефекта,описано ли е в какво състояние се приема изделието и с каква комплектация-т.е. много са пропуските май,не искам да те плаша/това описание и ти трябва да го имаш на бележката която са ти издали от сервиза и т. н. успех

НЕ СЪМ ГО ВЗИМАЛ. По-нагоре съм описал 4е след като го видях в къкво състояние им го оставих там и им казах 4е такова "нещо" не искам да приемам. В тяхната база данни има каква е повредата със сигурност стига да не направят няква шашма да го променят но то който и да го види на къкво прилича сам ще се убеди 4е никоя фирма не би приела толкова счупен лап-топ. Проблема е 4е на мойта бележка не е описано нищо относно повредата каква е. Еми ще опитам пък в крайна сметка ще прибегна към по-силов метод но няма да оставя така нещата.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 22 ное 2006 16:06

Ти в кой ходи? Този дето е до Сточна гара или другия? Щото и аз съм си патил отдавна от тях въпреки големите реклами които им правят. Сервизника им е пълен неандерталец. Карах един усилвател на "сто" години и казаха ще видим какво му е след 2 дни и тн... Звъня аз 2 дни 3 дни 5 дни. Няма резултат и разбрах че не стават за 2 стинки техния сервиз и ходих да си го прибера. От тогава не съм карал нищо на сервиз в София. :twisted: :evil:
Чудно ми е как си ги чакал 6 месеца за едно СД. Да беше попитал първо. :cry: :(

iav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iav » Сря 22 ное 2006 16:17

извинявай,недогледах че не си го взел.все пак не разбрах гаранционно ли е или не.а относно тяхната база данни -могат да я променят и сигурно ще го направят,ако е необходимо и е в тяхна полза
ако е в гаранция-настоявай за възстановяване на сумата.и това е реда-комисията за защита на потребителите.

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Сря 22 ное 2006 16:23

CellNet ™ написа:
poGo написа:...Много се нервирам като чета такива неща, направо полудявам!!! :mad:
Току що тези хора загубиха от мен 180 лв., щото мислех да им нося един PS2 да го чипосват.
Мамицата му на цялото "обслужване" в БГ. Ама то е от хората!!!!!!!!!

Май сте забравили за тази тема :?
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 2&start=15 :wink:

Аз не съм, но не можах да я намеря за да я приложа.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”