Здравейте, колеги! Разгледах из форума, но не можах да намеря тема с линк за ръководство за експлоатация и ремонт на VW Golf 4 на английски или български език. Като цяло в интернет пространството до момента намирам само на немски или руски, но нито един от двата езика не ми е сила и затова искам да помоля ако някой има на английски или български да даде линк или да прати на ЛС. Интересуват ме неща по колата до най-малките подробности - дори как се регулират ел. огледалата и пр.
Благодаря предварително :)
Ръководство за експлоатация и ремонт - VW Golf 4 2000
- Ickoov
- Автомобил: SUBARU Impreza 2.0 GX
- Двигател: EJ20 2001
Re: Ръководство за експлоатация и ремонт - VW Golf 4 2000
Порових се малко, но намирам само платени версии и нищо free download. Сигурно и ти си минал от там
. Успех с търсенето 

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля , че я има само платена на български.
http://www.555.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0 ... jetta/adsl
http://www.555.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0 ... jetta/adsl
-
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
Електронно издание на български няма.Има само на бумага и се купува от книжарниците-линк по темата-http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=332617
ПП.
Изял съм с кориците руското издание и няма нищо интересно–липсват подробности.Общи приказки и ала бала.Ако имаш конкретни "?"-тук им е мястото и форума е за да си помагаме.Научи се да работиш с търсачката на форума,а ако не намираш и не смееш да задаваш може би смешни "?"-пиши на лични.Освен това има много добри клипове в "youtube.com"за ремонтите на голф4(бора).
П.П.
Копчето е едновременно и превключвател и джойстик.Първо избираш R(дясно)илиL(ляво),средната позиция е неутрална.После копчето действа като джойстик-на където го бутнеш-на там се завъртат огледалата.Ако се преместват и двете едновременно
-има тема за този проблем в този форум.
ПП.
Изял съм с кориците руското издание и няма нищо интересно–липсват подробности.Общи приказки и ала бала.Ако имаш конкретни "?"-тук им е мястото и форума е за да си помагаме.Научи се да работиш с търсачката на форума,а ако не намираш и не смееш да задаваш може би смешни "?"-пиши на лични.Освен това има много добри клипове в "youtube.com"за ремонтите на голф4(бора).
П.П.
как се регулират ел. огледалата
Копчето е едновременно и превключвател и джойстик.Първо избираш R(дясно)илиL(ляво),средната позиция е неутрална.После копчето действа като джойстик-на където го бутнеш-на там се завъртат огледалата.Ако се преместват и двете едновременно

- Gazaro_wow
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ 1990
- Ickoov
- Автомобил: SUBARU Impreza 2.0 GX
- Двигател: EJ20 2001
Gazaro_wow написа:Иима разбира сеhttp://zamunda.net/details.php?id=151299&hit=1
П.С Дано не го тълкуват като реклама
Е да де, ама човека си търси БГ или EN версия, а това е РУ
- wargod
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: 1600 AKL - 2000
Благодаря за отговорите, колеги. Най-вероятно ще си взема тия едни едно хартиено ръководство, дано да е от полза.
Относно търсачката на форума - мога да я използвам, но не намерих точно това, за което питах и затова пуснах темата.
И благодаря н колегата apolon за отговора за огледалата. Ще го пробвам пак товя, но сякал не ставаше предния път като опитвах - или аз съм объркал нещо, или ми е изгоряло моторчето - ще де погледне :)
Благодаря отново и безаварийно :))
Относно търсачката на форума - мога да я използвам, но не намерих точно това, за което питах и затова пуснах темата.
И благодаря н колегата apolon за отговора за огледалата. Ще го пробвам пак товя, но сякал не ставаше предния път като опитвах - или аз съм объркал нещо, или ми е изгоряло моторчето - ще де погледне :)
Благодаря отново и безаварийно :))
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”