gmurkacha написа:sebulba1 написа:От скоро съм с ГИ Romano На Поло 6н2 1.4 16v AHW мотор.Първата бутилка с 32 литра минах 410 км. в София Разход 7.8 Последно 200 км градско и 200 км извън градско със скорост по магистралата 120-130 с 28 литра минах 397 км,демек разход около 7\100 Не знам дали ще ми повярвате,но съм сериозен човек и съм далеч от мисълта да ви лъжа.Дори за мен разхода ми е по-вече от идеален.На бензин ми харчеше около 8 А сега дори мисля,че колата ми върви по-вече на газ.Поздрави.
Колега а разстоянието изминато на бензин докато загрее и прехвърли на газ,вадиш ли го от сметките?
Който кара такова поло,знае за колко време загрява тази кола.Настроил съм да се превключва на газ на 35 градуса.Предупредил съм жената,да оставя колата да работи известно време на място,преди да тръгне,така,че разхода на бензин е минимален.Също така,колата всеки път,като е загряла над тези градуси,пали на газ...Тази тема е за споделяне на нещо...Ето споделих го с вас,като въобще не ме интересува дали вярвате.Не убеждавам никой в нищо.Няма да пиша по-вече тук,защото мразя да пиша и мразя да споря.Поздрави.
сега чакам да свърши пак бутилката да видим какъв ще е разхода пак само от петрол зареждам !