Има ли такава тема??(Предложение)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Има ли такава тема??(Предложение)

Мнениеот oSViRePql » Сря 22 ное 2006 19:54

Използвах търсачката но не можах да отрия тема за "Най-хубавите коли в България" И искам да предложа на модераторите да се направи една такава темичка :) Кой каквито(нови) коли е снимал по БГ с личния си гсм/апарат да си поства в темата и да се коментират... Не само на VW но и на всички марки(ще е по-добре да се снимат повече VW но който каквото може :) ) Така че помислете за моето предложение и решете дали е удачно да се направи такава темичка :) Надявам се че ще се реализира :D Благодаря

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Сря 22 ное 2006 20:05

Колеги може и Вие да изкажете мнение :)

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Сря 22 ное 2006 20:12

Зависи какви коли ще се слагат, общо взето няма какво да им гледам на заводски Мерцедеси,БМВ и Хонди да речем. То е ясно излизаш на улицата и ги виждащ, не е като едно време да се броят на пръстите на едната ръка и да се молиш да ги видиш..

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Сря 22 ное 2006 20:29

FreeSoul написа:Зависи какви коли ще се слагат, общо взето няма какво да им гледам на заводски Мерцедеси,БМВ и Хонди да речем. То е ясно излизаш на улицата и ги виждащ, не е като едно време да се броят на пръстите на едната ръка и да се молиш да ги видиш..

Няма да се слагат само заводски коли :wink: Малко ли са колите с тунинг в България(качествен) Така че модовете да помислят и да решат :wink:

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Сря 22 ное 2006 20:31

според мен е глупаво...питай жужъл (както скуба каза) кат ти се гледат снимки. има и picsearch.de за снимки...има и тема за коли и жени, в която са публикувани достатъчно екземпляри за поне 1 седмица разглеждане.

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Сря 22 ное 2006 20:32

buFka написа:според мен е глупаво...питай жужъл (както скуба каза) кат ти се гледат снимки. има и picsearch.de за снимки...има и тема за коли и жени, в която са публикувани достатъчно екземпляри за поне 1 седмица разглеждане.

Аз такива снимки съм гледал много и съм имал удоволствието да се возя в много такива коли(не се хваля) Просто предлагам за доброто на форума :)

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Сря 22 ное 2006 21:46

има една тема за най добра снимка. дидо gti я пусна-там има яко снимки на нашите си коли. другото е гаража-там всеки слага свои снимки за другите да гледат. няма защо да удебеляваме базата данни. :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”