здр колеги имам един въпрос мислех да си слагам спортно гърне на колата но се оказа че в нашия град много мои приятели имат доста спирания от ченгетата заради шума и постоянно ги спират за какво ли не защото ги дразни шума от колите им искам да попитам има ли такъв закон за дицибелите които възпроизвежда гърнето п.с нашия град е на 1 място по наи много ченгета и спират за проверки денонощно все едно сме наркокартел
Колега не знам как се практикува във твоя регион,но в Пазарджик имам двама приятели със СПРЯНИ от движение автомобили заради така наречените "ремуси".Ти си прецени дали си готов да отидеш на преглед след спиране поради неизправност.Освен глобата която не е малка,на прегледа се заяждат и за най-малкото.Помисли си преди монтажа за да не се возиш с такси или градски транспорт
колега прав си специално прегледа не ме претеснява мои приятел ги прави само вкарвам колата за пред камерите ама полицаите се заяждат в малкия град като те нарочат гориш нали знаеш на 3000 жители имаме 40 ченгета грубо може да са повече
Направо да спират от движение без последващо минаване през КАТ - направо директно за скраб Аман от малоумници и идиоти дето бръмчат вечер и алармите сработват след тях . Направо е идиощина да минаваш вечер покрай паркирали автомобили и да дават газ за да сработят алармите. Един такъв го отучих да минава посред нощ с задно стъкло .