Бензиновата помпа не спира да работи? VW Golf 3
- dem0nchy
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GT 1.8 Mono
Бензиновата помпа не спира,постоянно пуска бензин!?
Здравейте,значи имам много странен проблем на Golf 3/MONO/GT/90коня 92г..Като дам на контакт бензиновата помпа по принцип трябва да пусне бензин за 2-3 секунди и да спре,а тя постоянно пуска,и дави колата,следователно не иска да запали..Някой да знае защо става така и дали има начин да се поправи,или трябва друга помпа да се вземе.Благодаря ви много. 

Последна промяна от dem0nchy на Чет 21 фев 2013 20:45, променено общо 1 път.
Re: Бензиновата помня не спира
Колега оправи си заглавието.За проблема ти може да е от релето.И на мен ми е така един ден както исках да запаля голфа не иска да запали на бензин оказа се че минуса на релето го няма.Четох форумите че управляващата платка на релето е изгоряла за поправянето и се налага да се свали цялата бушониера и аз директно вързах - на релето и като дам контакт постоянно вие помпата.И на мен ми дави поякога.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: Бензиновата помпа не спира да работи? VW Golf 3
Отиваш при газаджия, слага реле на помпата и палиш гумите 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бензиновата помпа не спира,постоянно пуска бензин!?
Не съм убеден,че от постоянно работеща помпа ще "дави" колата.Ами по-скоро от пикаеща дюза или повреден "О" ринг в мястото и.Помпата по принцип спира ако няма импулси от Хол-сензора,това е с предпазна цел,но целта не е "давене".Ако не ме лъжат спомените-релето е 12.
Махни горният капак на моното и гледай какво се случва,3 болтчета са.
А може би имаш проблем с регулатора на налягането-пак там се намира-другото кръгло нещо до дюзата.Просто за проба извади въпросното реле,ако пак работи помпата....явно има някава външна намеса в инсталацията(както вече писаха).
Махни горният капак на моното и гледай какво се случва,3 болтчета са.
А може би имаш проблем с регулатора на налягането-пак там се намира-другото кръгло нещо до дюзата.Просто за проба извади въпросното реле,ако пак работи помпата....явно има някава външна намеса в инсталацията(както вече писаха).
- dem0nchy
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GT 1.8 Mono
Re: Бензиновата помпа не спира да работи? VW Golf 3
Мерси много за отговорите,утре ще пробвам дали е някое от нещата който казахте и ще пиша дали има някакъв успех 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”