slavovci написа:до софия живея колега но незнам дали става на твоя щом е с торбина

Софтуеър ?
golfer написа:Uneek написа:Колата е 60 коня, тъпаците са я писали 76 "новия мотор" разбираш ли.
е те това как ме кефи...
зяпам аз една голф 3 и джамбаза ми вика:
-тоя е с новия мотор.
-кой нов бре?!
- ами четворковия.
-!
сега по Горубляне на повечето коли пише уникат![]()
![]()
nix написа:А относно километрите цитирам автотърговец: "Колите са на толкова, на колкото ги искат клиентите")
SLO написа:Километрите на колата и мъжете на жената само те си ги знаят!!!
neocom написа:Питанка???
Забелязвал ли е някой от форума една много странна маркировка по републиканската пътна мрежа? Представлява 3 правоъгълника в една линия, като средния е по-широк от крайните два.
gr_kanev написа:тези 3 бели точки на пътя означават опасен участък - завои, кръстовище, ...
така че като ги видите - по-внимателно !
zaro написа:На село на нашата улица почти не е останал асфалт, няма нито опасни завой, нито опасни кръстожища, нито може да се кара с повече от 3 километра в час. Та на едно петно между две огромни дупки има такива правоъгълници. Та не вярвам да си прав.
Даскала написа:В интерес на истината,правех петна и мислех,че ми е изтекло маслото,обаче всеки път като проверяваме винаги има....
А тук е въпросния ремонт са за 13 лв.
Даскала написа:В Перник Парадайз беше извършена смяната :idea:
Незнам на Поло как е![]()
При мен на канал ми свалиха някаква гумена ябълка,после откачиха лоста от едно винтче,после много трудно махнаха зегерката дето държи семеринга.......абе половин час някъде беше смянатаДаскала написа:....Пичаго,семеринга струва 3 лева,смяна 10![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MITKO_DVD в темата течност за чистачки ли да сипваме, или вода със сол и веро..... написа:То си е казано кво требе,както и една мъдра поговорка гласи: Козата си иска пръч и нищо друго .............
nii написа:Muncho написа:Та щях да питам какво ще стане ако наблъскам разни алкохоли в него. Понеже в офиса хладилникът е пълен с всякакви изостанали уискита, водки, ракии, джинове и ромове.
По принцип може ли да се прееецака нещо по този начин.. са ясно че човек като си измие джамеца и след него на 200 метра ще мирише на джибри.
къде ти е офиса?
MITKO_DVD написа:Кво праиме за понеделник,аз съм там ,Golfere земи се у ръце и идвай че те чекам дома да ми додеш , а ти недовадяш душо,сръце мое
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()