Dona Perfecta Golf IV 1.8T AGU
- calidad
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 2.0 AZH 4motion
- Контакти:
Re: Моята принцеса "Dona Perfecta" Golf IV 1.6 SR
Колеги къде ги карате тези коли че нещо не разбирам !!! Лошите пътища в България били мит хахаха май карате само от мола до вас. Обикалям често из цяла България, а ежедневно обикалям и цяла София и с две ръце мога да се подпиша че пътищата ни са леш. Покарайте малко в Европа и ще откриете седемте разлики. Свиквало се било
, аз като знам на какви пътища съм карал за нашите не мога да кажа че са добри. Бъдете здрави !

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Не знам дали карам от мола до нас, но точно с тази кола, с просвет около 60мм съм навъртял 1000 километра за последната седмица. При повече желание всичко става, жалко, че развалихме прекрасната тема на Алекс 

- zarka.zlobarka
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU
- Контакти:
Не спорете.
Всеки си има собствени приоритети, стил и маниери на каране. Мен лично не ме бърка, да слезна и да си пренеса колата през дупката, щом това е цената на кефа.
Относно легналите полицаи, слава Богу, в Габрово нямаме такива гиганти, дано не ми се налага да преминавам през тях в друг град. От окачването за момента съм доволна. Чувствам я много по-стабилна в завоите. Все още нямам впечатления как ще се държи на дълъг път. Още свиквам със стегнатата возия, тъй като ми дойде много рязка промяната от сток на спортно окачване. Но в крайна сметка съм приятно изненадана. От мненията които слушах, очаквах да е по-зле. 

- lingerov
- Low rider
- Автомобил: VW Golf Mk 2
- Двигател: Г60 1991
- Контакти:
Свиква се с возията,а пътищата не са такъв проблем стига да имаш желание да караш на ниско,при мен много кофти беше обратната смяна(тази зима),като знаех колко е стабилна в завоите и как се държи на пътя,а сега имам чуството ,че ще хвана морска болест и ще се обърна на някой завои :)
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Легналите полицаи са ми най-малкия проблем по-пътищата на мене лично.
най са ми тегави онея разкопки оставени от газаджийте...де са напреки през целия път и олегнали...няма такъв гърмел, като не го видя едно такова нещо :)
най са ми тегави онея разкопки оставени от газаджийте...де са напреки през целия път и олегнали...няма такъв гърмел, като не го видя едно такова нещо :)
- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти:
Какво сте се размрънкали , ставало неставало , ми то като караш ниска кола само като погледнеш трасето/пътя и ти става ясно от къде и как да заходиш и по какъв начин !
Голфа ми му навъртях 100хиляди , нито един път не съм пукал картер - верно беше станал на гъз , ама и по ниска 3ка не съм виждал !Пред нас не беше асвалтирано ! Единствено съм откъртил гредата пред задния мост дето пази генерацията
Всеки трябва да си прави сметка , дали ще може да кара или ще му седи пред тях за визия , 2 арни нема!
Или караш ниско и се съобразяваш с колата или караш джипка и минаваш като каруцар през дупките!
Пък щом момичето казва че не й пречи да си носи колата на гърба , какъв е проблема ?
Пп крушуна, така както си я карам всеки ден , не ми попречи да я откарам и кача на ливадата нищо !

Голфа ми му навъртях 100хиляди , нито един път не съм пукал картер - верно беше станал на гъз , ама и по ниска 3ка не съм виждал !Пред нас не беше асвалтирано ! Единствено съм откъртил гредата пред задния мост дето пази генерацията

Всеки трябва да си прави сметка , дали ще може да кара или ще му седи пред тях за визия , 2 арни нема!
Или караш ниско и се съобразяваш с колата или караш джипка и минаваш като каруцар през дупките!
Пък щом момичето казва че не й пречи да си носи колата на гърба , какъв е проблема ?
Пп крушуна, така както си я карам всеки ден , не ми попречи да я откарам и кача на ливадата нищо !
- Радо Пеев
- Автомобил: Vw Golf MK3
- Двигател: ABF 2.0 16v GTI
[quote="judasss"][/quote]
Подкрепям Кирчо знам какво е да караш ниска кола,ако си решил ще се справиш.Просто трябва малко време за свикване.
Подкрепям Кирчо знам какво е да караш ниска кола,ако си решил ще се справиш.Просто трябва малко време за свикване.
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Подкрепям колегите. Никъде в живота няма само плюсове или само минуси.

-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Пак теории и митове и легенди за окачването, все едно е 1та кола с койлове! Тя, Алекс, си го каза кратко точно и ясно:
Следя бегло темата и и ми се струва, че си знае какво иска и прави!
Не спорете. Всеки си има собствени приоритети, стил и маниери на каране.
Следя бегло темата и и ми се струва, че си знае какво иска и прави!
- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Не е само до стил на каране,има си места където няма минаване и те въобще не са само в провинцията /както беше писал някой по-назад в темата/.
В заключение: Всеки сам си преценява - Който го е страх от мечки,не ходи в гората.
Успех с проекта.
В заключение: Всеки сам си преценява - Който го е страх от мечки,не ходи в гората.
Успех с проекта.

215 40 на 8j джанта седи мн добре и с фланци навън няма да има проблем защото гумата ще е навътре!
- Радо Пеев
- Автомобил: Vw Golf MK3
- Двигател: ABF 2.0 16v GTI
grinch.sc написа:215 40 на 8j джанта седи мн добре и с фланци навън няма да има проблем защото гумата ще е навътре!
215/40 не седи добре на 8j.Според мен най-добрия вариант за 8j е 205/40 195/45/40 и да не са от марката
"michelin" понеже са по широки.
- zarka.zlobarka
- Контакти:
Да.
Аз си търся употребявани гуми 205/40 18, но за в момента е мисията невъзможна. Намерих обява за два броя в един друг форум, но е даден грешен номер, а автора не е влизал да си прочете ЛС-то, което му написах.
Днес освежих боята на розовките спирачни апарати и монтирахме накрайниците. Ще пусна снимки тези дни.

Днес освежих боята на розовките спирачни апарати и монтирахме накрайниците. Ще пусна снимки тези дни.

- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
А със старите гуми какво се случва?
- zarka.zlobarka
- Контакти:
Старите гуми ще ги търкалям, докато си намеря 4 броя 205/40 18.