скоростна кутия от дизел на бензинов мотор
скоростна кутия от дизел на бензинов мотор
Малко страня от форума но реших и тука да запитам,може някой да е правил тази гимнастика.Става въпрос за вектра 1.8 -16v,предстои смяна на кутията защото диференцияла се скапа и немога да намеря ф-18 -c374, намерих една ц394 ама пича иска цена 1/7 от стойноста на колата.Днес намерих 2 ф-18 ,от дизелова вектра но с предавателно число w394/по дълги скорости от моята/ ,та най-конкретния въпрос е дали ще пасне на моя мотор всичко /полуоски,болтаци и т.н./ и как ще се отрази на мотора дългите скорости?
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Зависи от мощноста на колата.. примерно на Маската КР-а е с турбодизелова скоростна кутия.. има конете .. има и дългите скорости
1 - 50
2 - 125
3 - свърши пътя
като се има в предвид че в критични просто не го вкарваше
мисля че oHua може да ви даде по точна информация защото ако не се лъжа те я бяха направили тази врътка
1 - 50
2 - 125
3 - свърши пътя

като се има в предвид че в критични просто не го вкарваше
мисля че oHua може да ви даде по точна информация защото ако не се лъжа те я бяха направили тази врътка
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
Аз си смених двигател 1,6 с 1,8 на Вектрата.Технически скоростните кутии са взаимозаменяеми, но поради това че не се знае ефекта от рационализацията реших да сменя и скоростната кутия, тя пък била с различни полуоски, те пък искали други макферсони.....И всичко това се откриваше в процеса на разглобяване
Та или си намери оригинална кутия от твоя автомобил, или се подготви за изненади
Дори да пише на скоростна кутия F18 не се знае какъв е набора от зъбни предавки вътре?![/u][u]Обозначението показва типа на кутията , а предавателните числа са различни според динамиката на съответния двигател, купето и т.н

Дори да пише на скоростна кутия F18 не се знае какъв е набора от зъбни предавки вътре?![/u][u]Обозначението показва типа на кутията , а предавателните числа са различни според динамиката на съответния двигател, купето и т.н
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”