От коя бензиностанция зареждате нафта?
- Tihon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?
Заредих по 20 литра от Интерспийд и Лукойл и не знам от къде, но попаднах на некачествено гориво. Подозирам обаче, че беше Интерспийд, защото и цената беше нереална - 2.54 срещу 2.66 на останалите бензиностанции. Това е засега, ще зареждам пак там и ще пиша.
Е верно Круйз са много добри,два пъти зареждам по 30л. нафта и съм много доволен!
- eminem94
- Автомобил: Audi A4 B5 Avant
- Двигател: AVG
- Контакти:
За колегите които искат да разберат истината за Интерспийд и другите такива бензиностанции : Вземете една 10 литрова туба напълнете я и ще разберете на колонката колко сте сипали ;) Ще е 10+ Бият яко в литража .
-
StrEagle
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
ОМВ нещо спряха да лъжат.. Нормално като ми светне резервата и като заредя събира към 50л. Вчера едвам събрах 45л, при положение че бяха останали 40км гориво според таблото.
Винаги пълня и гърлото използвайки клапана за обезвъздушаване.
Винаги пълня и гърлото използвайки клапана за обезвъздушаване.Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?
Tihon написа:Заредих по 20 литра от Интерспийд и Лукойл и не знам от къде, но попаднах на некачествено гориво. Подозирам обаче, че беше Интерспийд, защото и цената беше нереална - 2.54 срещу 2.66 на останалите бензиностанции. Това е засега, ще зареждам пак там и ще пиша.
То цената на Интерспийд винаги е била поне -8 ст. спрямо другите вериги. До преди НГ даваха и още 1-2% отстъпка и се връзваха по около 10 ст./л.
Аз съм си доволен. Помпа дюзата не е бягала толкова добре с друга нафта.
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
eminem94 написа:За колегите които искат да разберат истината за Интерспийд и другите такива бензиностанции : Вземете една 10 литрова туба напълнете я и ще разберете на колонката колко сте сипали ;) Ще е 10+ Бият яко в литража .
Не знам дали бият в литража,ама като сипя от там карам доста повече отколкото на Еко, литража е абсолютно същият като на Еко(поне на колонката каквото показва),колата ми работи доста по-спокойно отпреди,харчи ми по малко и върви повече пък нека бият в литража.
Поне съм 100% че горивото е доста по-добро от на другите бензиностанции та дори да ми се връзва и същото

- eminem94
- Автомобил: Audi A4 B5 Avant
- Двигател: AVG
- Контакти:
Работех като доставчих с моята кола из София на ден правех м-у 50 и 300 км градско ... пробвал съм от всички бензиностанций като сложех от интерспиид минавах с около 20 км по-малко от колкото с гориво от която и да е друга бензиностанция ... пп.Само за ЛУКойл немога да дам мнение,защото там не зареждам ,а и няма да зареждам за вбъдеще :)
- Dan4o
- Автомобил: Golf VII Highline
- Двигател: 2.0 TDI DSG
- Контакти:
Никой ли не е обърнал внимание, че примерно на бензиностанциите на OMV, до входната врата, има папка със спецификациите на всеки вид гориво? Преди време гледах MaxxMotion95, че го внасят от Румъния (OMV e собственик на най-голямата румънска петролна компания, Petrom). Затова са ми странни твърденията, че на бензиностанциите се зарежда от една цистерна, само добавките са различни.
Всеки може да сложи две папки и да напише, че горивото им идва от Австрия (примерно). Това не значи, че наистина е така, още повече в страна като България.
Приятел работеше дълго време в омв и разправяше да не гледам какво пише там. ;)
Приятел работеше дълго време в омв и разправяше да не гледам какво пише там. ;)
Някой обръщал ли е внимание на надписа "Всеки Четвъртък и Петък по-евтин бензин и дизел" ? На мен ли така ми се струва или вече не е така? Петък заредих дизел maxx motion на 2,78 лв, гледам от 2 дни си е така
Тази седмица съм си поставил задача да ги следя всяка сутрин и вечер като минавам от там.
-
StrEagle
Ааа колега, в четвъртък Maxx Diesel беше 2.71 
- pepi3196
- Автомобил: T3 Karavel
- Двигател: T3 1987
Затова са ми странни твърденията, че на бензиностанциите се зарежда от една цистерна, само добавките са различни.[/quote]
Разходи се рано сутрин до някоя петролна база и ще видиш отпред камиони на всички вериги бензиностанции
На тема горива мога да говоря много но не е тук мястото
Разходи се рано сутрин до някоя петролна база и ще видиш отпред камиони на всички вериги бензиностанции

На тема горива мога да говоря много но не е тук мястото

StrEagle написа:Ааа колега, в четвъртък Maxx Diesel беше 2.71
А виж Петък в Кърджали колко е. Ай разбирам да има 1-2 ст. разлика в различните райони ама... ние тука май сме само баровци
-
StrEagle
Не знам колега, в неделя беше 2.79
Тогава е нормално да е скъп
Както и да е... сега ги следя да видим. Да не би да си мислят, че народа не проверява вече
??? Аз не въртя толкова много км, че да ме бъркат 4-5 ст. но въпроса е морален, защо да ни залъгват ???
Както и да е... сега ги следя да видим. Да не би да си мислят, че народа не проверява вече Върни се в “Дизелови агрегати”