Надеждни продавачи/купувачи!

Може да публикувате обява, която отговаря на правилата и за чиято коректност отговаряте само Вие.
Имайте предвид, че всяка обява е валидна за срок от 14 дни след което автоматично се изтрива!
Потребителски аватар
Daniel Kuntov
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: GTI 2.0 8V AGG

Re: Надеждни продавачи/купувачи!

Мнениеот Daniel Kuntov » Чет 21 фев 2013 14:08

+ 1 за guru

Потребителски аватар
Fearless
Автомобил: VW Golf
Двигател: AZD

Мнениеот Fearless » Пет 22 фев 2013 23:09

success - много коректен и прави големи отстъпки,донесе ми частите на крак.Евала! :th_up

Потребителски аватар
jamie1
Автомобил: Chevrolet Aveo LT
Двигател: DOHC

Мнениеот jamie1 » Пон 25 фев 2013 12:45

slaveiko67 много точен и коректен :th_up

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 25 фев 2013 12:54

jamie1 написа:slaveiko67 много точен и коректен :th_up

Напълно съгласен! :th_up

Потребителски аватар
jamie1

Мнениеот jamie1 » Чет 28 фев 2013 12:04

Още 1 много точен и много коректен колега - joro_bartera .Закупих от него 2 фара за Голфа ми и всичко бе така както той ми го описа и ми ги прати в деня в който се уговорихме.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 28 фев 2013 20:56

Iago
Изключително точен и коректен пич!

Потребителски аватар
anatoli128
Автомобил: MKIII T7847KT
Двигател: ABS
Контакти:

Мнениеот anatoli128 » Пет 01 мар 2013 0:29

Срашно съм доволен от strahil_toshkov.Всичко бе изрядно и точно !!!

i3v3a3n
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот i3v3a3n » Пет 01 мар 2013 15:13

Не копувайте нищо от guru ....пловдивската майна продава най големи боклуци , китайски ментаци , които се разпадат просто от стоене , надул ви е цените за да си мислите че купувате нещо истинско , яд ме е че ни лъже всички нас , пък нека си продава боклуците , това което ви продава едва ли струва повече от 5 лв според зависи от артикула , всичко останало е надценка която трябва да ви заблуди че купувате нещо що годе истинско .... помислете си много над това преди да купите каквото и да било от него !!!
той продава и части който много сериозно биха застрашили живота на вас или вашите близки в колата използвайки именно тях .... никога не правете това не рискувайте живота си !!! ВИЗИРАМ ОКАЧВАНИЯТА КОИТО ПРЕДЛАГА АЗ НИКОГА НЕ БИХ РИСКУВАЛ ЖИВОТА СИ С ТЯХ ДОРИ БЕЗ ПАРИ ДА МИ ГИ ДАВА

Потребителски аватар
jamie1

Мнениеот jamie1 » Пет 01 мар 2013 15:20

Пазарувал съм от колегата guru и останах с добри впечатления от него.Закупих от него преди половин година някъде амортисьорчета за предния капак на Голфа ми и до сега нямам ядове с тях и си вдигат и държат капака без проблем и тотално забравих за пръчката на предния капак която си седи там за украса :biggrin

Потребителски аватар
guru
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guru » Пет 01 мар 2013 21:02

i3v3a3n написа:Не копувайте нищо от guru ....пловдивската майна продава най големи боклуци , китайски ментаци , които се разпадат просто от стоене , надул ви е цените за да си мислите че купувате нещо истинско , яд ме е че ни лъже всички нас , пък нека си продава боклуците , това което ви продава едва ли струва повече от 5 лв според зависи от артикула , всичко останало е надценка която трябва да ви заблуди че купувате нещо що годе истинско .... помислете си много над това преди да купите каквото и да било от него !!!
той продава и части който много сериозно биха застрашили живота на вас или вашите близки в колата използвайки именно тях .... никога не правете това не рискувайте живота си !!! ВИЗИРАМ ОКАЧВАНИЯТА КОИТО ПРЕДЛАГА АЗ НИКОГА НЕ БИХ РИСКУВАЛ ЖИВОТА СИ С ТЯХ ДОРИ БЕЗ ПАРИ ДА МИ ГИ ДАВА

Разбирам че явно си афектиран, но не е това начина да си избиваш комплексите си, които явно не са малко. Незнам защо мислиш че съм дал 5 лв. за нея - истината е че приблизително толкова съм спечелил след като съм ти я продал. Колкото до "бялото и ронливото" замисли се малко - кой и как ти я монтира, обикновенно окис (въпросното бяло и ронливо) се получава след като влиза от някъде вода, може би примесена дори със силно активни киселини и сапуни от препаратите по автомивките - вътре в антената има само една малка платка около 3х4см, което е усилвателя и. Лично аз карах с такава на колата си 3 години и нямах проблеми с нея.
След това което направи - меко казано с....ия начин по който търсиш възмездие - не смятам че съм ти длъжен с каквото и да е по какъвто и да е начин.
П.С. за 65 лв. ще си купиш антена от представителство на VW ама на кукуво лято, само пръчката на дългата е 49 лв. и нагоре зависи от кой точно представител ще си я купиш.

И не мога да разбера какво общо имат антената която си купил преди 2 години и окачванията и другите части?

Това си го копнал и постнал навсякъде където можеш да плюеш и клеветиш ... както и да е явно само това можеш.

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Нед 03 мар 2013 3:05

guru е един от НАЙ - КОРЕКТНИТЕ от които съм пазарувал!

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 05 мар 2013 1:46

По неграмотно написания и напълно неаргументиран пост всеки сам може да направи извод за това до колко твърденията на колегата, регистриран едиствен с тази цел, могат да бъдат взети за верни.

Потребителски аватар
jamie1

Мнениеот jamie1 » Чет 07 мар 2013 10:34

+1 за ilkomotor .Много точен и коректен :th_up

Потребителски аватар
vit_autosofia junior
Автомобил: Passat B5 3B Highline
Двигател: 1.8T

Мнениеот vit_autosofia junior » Вто 12 мар 2013 22:05

Jetta Sport много надежден продавач купувайте смело няма да ви излъже страшно коректен мога да му кажа само едно Евала :bowdown

Потребителски аватар
astra_tuning
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот astra_tuning » Сря 13 мар 2013 23:16

ооо да за колегата ''Jetta Sport'' :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Супер колега е,просто нямам думи изчакаме 2седмици търпеливо и накрая имаше разбирателство,подаръци,че и коментар евала колега.Дано има повече такива колеги

Върни се в “Продава”