Тва по одобно от автоматика няма:)
Аз карам Пасат 99 1.8Т с Автоматик 5 скоростен. Супер е.
Имах лошия късмет през лятото да си наводня купето поради запушена система за оти4ане на дъждовната вода и се оказа че компютъра на скоростната кутия е в краката на предната дясна седалка.
Извадих Ел. блок от 10 литра вода. Онез некъдърници в гемини ми казаха че ще се хванат и ще го оправят и ще изсушат колата. Отидох след 5 дена колата не беше барната миришеше на мухъл. Натових си я на пътна помощ и си отидох при маистора които си ми я прави по принцип (Тони на кукуш 1 зад Мтел), тои се хвана ми суши колата аз ходих си търся сервиз за електроника, накрая отидох при един маистор в "Завода за електроника" дет е до отбивката за младост на цариградско. ЧОвека ми я оправи за 20лв. Или поне се опита.
Сега всичко е супер. Колата е ок. Нямам оба4е показания н бордовия на коя скорост съм. И от време на време натрувпа няква грешка и минава в авариен режим за секунди. Но тва за последните 3000км ми се е случило 2 пъти.
Ел. блок в Юнито струва 4068лв.
Намерих страшен саит заа всички видове ECU & TCU за всички възможни коли но доставката е от USA. С доставка идва 1300$ което пак е по евтино от Юнито.
Сега съм в етап на изчкакване и взимане на решение заслужава ли си да давам пари или да си я карам така:)
Но никога няма да се откажа от удобството на автоматика.
И да може си правиш доста други неща докато караш:)