Golf MK3 1992г. TD - влага
Golf MK3 1992г. TD - влага
Здравейте, колеги. Знам, че за дизеловите двигатели има отделен раздел, но проблема няма нищо общо с мотора затова реших, че няма да е проблем ако пиша тук. Надявам се, че не е проблем. Та по същество - имам невероятна влага на пода на шофьорското място в голфареца и като ви казвам невероятна имам предвид все едно някой е излял 1 кофа вода там. Никъде другаде не е мокър пода ( от останалите 3 места ) само на шофьорското място. Можете ли да ми обясните от какво се получава тоя проблем и евентуално как се решава? Благодаря предварително!
Re: Golf MK3 1992г. TD - влага
имам същия голф и миналата година ми са беше наводнил то4но като теб от единия краи.На самия шибидах си има отвори за отвеждане на водата,те отиват кам калниците,на мен ми са бяха запушили.Аз с едно парче тел си ги отпуших
Re: Golf MK3 1992г. TD - влага
Нека те посъветвам още нещо.
Иди на някой канал,подемник и провери отдолу дали не са паднали тапите по пода!!!След време промазката пада,около тапите се събира влага,получава се корозия,и те падат,на пода остава дупка!
При преминаване през локви(сняг и др.)през дупките влиза влага и се просмуква в кечето по пода.
Влагата е доста,постоянна и след време дори се усеша,че мирише.
Направи и тази проверка
Иди на някой канал,подемник и провери отдолу дали не са паднали тапите по пода!!!След време промазката пада,около тапите се събира влага,получава се корозия,и те падат,на пода остава дупка!
При преминаване през локви(сняг и др.)през дупките влиза влага и се просмуква в кечето по пода.
Влагата е доста,постоянна и след време дори се усеша,че мирише.
Направи и тази проверка

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”