Силна струя след смяна на моторче........?
- Kentavar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Силна струя след смяна на моторче........?
Привет колеги. Нямам време да погледна дали има такава тема, за което се извинявам. Правя услуга на колега който кара Голф 3 1.8 GT 1993 г. и няма достъп до интернет. Та неговото питане е. Сменил си е моторчето на чистачките, че не са пръскали ( или са пръскали слабо ), сега струята му е много силна ( както казва, ..."мия три коли назад"...). На какво се дължи тази сина струя? Може ли да се регулира по някакъв начин? Другото му питане е какви са тези кабели дето отиват в джвръчките за пръскане? Имало 2 кабела и имало напрежение на тях, пробвал с пробна лампа....!!! Моля за помощ и разбиране...Благодаря ви предварително!!! 

- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Абе знам че е стара темата, ама аз ше я възродя лекичко.....
Та при мен се появи проблем. Започнаха пръскалките да пръскат по слабо... направо замират... и на задния джам също... чудя се какво е дали групово са се запушили или помпичката е тръгнала да си ходи??
Странното е че когато разкача маркуча отдолу под капака, пръска ше те удави, много силно, отгоре ...едвааа, особенно лявата. Та някакви идеи.. аз със игличка пробвах, като че ли се оправи за малко и после пак... какво може да е.... идеи да пробвам нещо ... айде хелп
Та при мен се появи проблем. Започнаха пръскалките да пръскат по слабо... направо замират... и на задния джам също... чудя се какво е дали групово са се запушили или помпичката е тръгнала да си ходи??
Странното е че когато разкача маркуча отдолу под капака, пръска ше те удави, много силно, отгоре ...едвааа, особенно лявата. Та някакви идеи.. аз със игличка пробвах, като че ли се оправи за малко и после пак... какво може да е.... идеи да пробвам нещо ... айде хелп

- Вангел
- Автомобил:
- Двигател:
:)
сложи си едно бензиново филтърче на маркуча които отива към пръскалките.....задържа разни боклуци и по трудно се запушват....карай с течност за чистачки или поне с дестилирана вода:)
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”