golf mk3 влага
golf mk3 влага
Здравейте ! Имам следния проблем като покарам към 20-30 минути но с поне 3ма човека в колата и прозорците ми почват яко да се запотяват например за 1 час и малко направо имаше капки. Колата я имам от скоро , има шибедах , но не мисля че са му запушени каналите.. някакви идеи ?
- dj_beat_boxer
- Автомобил: GOLF MK4 2.3 V5
- Двигател: AGZ
Re: golf mk3 влага
Аз мисля че може да е от радиатора на парното, той е под таблото. Ако доливаш повече антифриз по често, най вероятно имаш проблем с радиатор.
П.С.болната тема на vw.
Прочети тук... www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=372031
П.С.болната тема на vw.
Прочети тук... www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=372031
Колега,първо преди по-сериозните ремонти провери наи елементарното нещо,което е КОНСУМАТИВ - филтъра на купето(намира се под дясната кора,отгоре пред предното стъкло в двигателния отсек).
Като следващи стъпки виж запотяването "мазно"ли е? Дали не са изпарения от антифриз (спукано радиаторче на парното)
Не на последно място,виж дали нямаш влага или в багажника или извади стелките и пипни мокета(може да е вир вода ако са ти изпаднали тапите по пода)

Като следващи стъпки виж запотяването "мазно"ли е? Дали не са изпарения от антифриз (спукано радиаторче на парното)
Не на последно място,виж дали нямаш влага или в багажника или извади стелките и пипни мокета(може да е вир вода ако са ти изпаднали тапите по пода)

- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
Моите тапи от пода са изпадали и като пипна мокета е мокър.От къде мога да си взема такива тапи?Или да търся алтернативни варианти ? 

- boraks
- Автомобил: VW MK 3
- Двигател: ABF 1994
От някоя морга можеш да си намериш и след като ги сложиш можеш да направиш като мен ,сложих им силикон и заспаха.
- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
boraks написа:От някоя морга можеш да си намериш и след като ги сложиш можеш да направиш като мен ,сложих им силикон и заспаха.

не ми мяза да е от антифриза , откакто съм го взел не е мръднал (малко е под минимума ама оттам не е мръднал) , ще се види филтъра още утре мерси колега 

vwg3 написа:Колега,първо преди по-сериозните ремонти провери наи елементарното нещо,което е КОНСУМАТИВ - филтъра на купето(намира се под дясната кора,отгоре пред предното стъкло в двигателния отсек).
ще си спестя псувните като видях филтъра

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Хубав развой на ситуацията колега
, добре, че е било по-евтиното решение на проблема, обикновен или с въглен взе?

nokiangage написа:Хубав развой на ситуацията колега, добре, че е било по-евтиното решение на проблема, обикновен или с въглен взе?
изчистих стария

- Milenkatara
- Автомобил:
- Двигател:
Това е доста циганско да го нарека като постъпка. Се едно да изчистиш въздушният така ... Купи един обикновен без активен въглен дори но да е нов. Тоя въздух ти го дишаш за тебе си е .
обичайно и аз бих го сменил
Този под всичко беше много читав и беше май с въглен (черен беше ) освен това много ясно ,че ще го сменя просто исках до първото пътуване днеска да видим ще има ли промяна или да търсим причината другаде
( а пък и въздушния и този филтър нямат нищо общо единия е мек и за финни частици , другия за малко по едри и подлежи на чистене , нищо че съм нов тук имам си представа как стоят нещата
)

- mirk0
- Автомобил: Golf3 Gti Edition
- Двигател: 2E 1996
- Контакти:
еми карай смело и безотговорно щом е решен проблема 

Колеги имам и аз 1 вапросче относно влагата.. от 3г. имам колата (Голф 3 малкото ГТИ) като 1вата нямаше проблеми (относно влагата в купето) 2рата започнаха леко, и сега 3тата си е ад.. вапроса ми е от къде може да имам влага в багажника при резервната гума се 1 съм лиснал 1 кофа вода
и ако няма от къде казвам в допълнение че праговете са ми изгнили отпред и явно за купето от там просмуква.. дали и за отзад влияе това? някой мнение

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”