Километражи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- blaze
- Автомобил: Кораб Майка
- Двигател: AHF BAU
Re: Километражи
Аз си играя с Photoshop CS 5.1
- izcrazy
- Автомобил: Vw Golf 3 Variant 1995
- Двигател: AAZ
само с PhotoShop ли стават,на него не мога да работя :(
- blaze
Ами с какво? Аз него ползвам. Има стотици програми за графично оформление- който както може!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте имам няколко идеи за разкрасяване на километража на голф 4 но ми трябва малко помощ
1. Искам да сменя цветът на дисплеите но виждам два проблема в момента фонът свети а цифрите са черни което неми допада искам да светят цифрите в червено ето така:
2.То ми се струва малко по неизпълнимо но все пак мисля че може да стане та идеята е нещо като малко дисплеиче в километража което да показва на коя скорост е колата нещо такова
1. Искам да сменя цветът на дисплеите но виждам два проблема в момента фонът свети а цифрите са черни което неми допада искам да светят цифрите в червено ето така:
2.То ми се струва малко по неизпълнимо но все пак мисля че може да стане та идеята е нещо като малко дисплеиче в километража което да показва на коя скорост е колата нещо такова
- blaze
mr-killer , това с дисплеите се прави като се обърне поляризиращия филтър. Той представлява много тънка прозрачна лепенка на стъклото на самия дисплей. ето темичка: http://www.oichan.org/mods/lcd/lcd2.htm
А това да си вградиш дисплейче да показва на коя скорост си... не мисля че има как, защото няма елемент в колата който да има цифров сигнал на коя скорост си! Това го има само при автоматиците.
А това да си вградиш дисплейче да показва на коя скорост си... не мисля че има как, защото няма елемент в колата който да има цифров сигнал на коя скорост си! Това го има само при автоматиците.
- Kilara37
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 1.6 SR
Здравейте колеги извинявам се че тук пиша но никъде не намирам това ,което търся.Някой можели да ме опъти или да ми направи за което ще си платя циферблати за тигра А от 0 до 220 но ми прави впечатление че хартията трябва да е по различна защото цифрите светят отзад.Целта ми е циферблатите да са бели със синя подсветка.
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: 1600

- daka-93
- Автомобил: Татко Мобил
- Двигател: AWT
Колеги този километраж от 0 до 200 някой може ли да ми го направи ще бъда много благодарен
-
- Автомобил:
- Двигател:
Може ли да предложите нещо за голф 3 1.9 ТД със об. до 5 или 6хил. (не съм сигурен?!?) и км. до 220
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
pavel19911 написа:Може ли да предложите нещо за голф 3 1.9 ТД със об. до 5 или 6хил. (не съм сигурен?!?) и км. до 220
погледни на 1ва страница, там има какво търсиш
бели циферблати за г3 от 20-200 и до 7к оборота като от 0 до 1к разстпянието е по малко от останалите..
Здравеите колеги искам да попитам да дадете някакъв километраж бял да става на пасат б3
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
Zankovec написа:Здравеите колеги искам да попитам да дадете някакъв километраж бял да става на пасат б3
Айде да се поразровиш из темата доста страници е и има почти всичко,не така на готово