Б5 97 проблем с алармата
Re: проблем с алармата
Моята аларма не е заводската, а друга, но и тя свири само и единствено, когато е студено. Смяната на акумулатор с нов не помага, нито с нова брава .Микроключето се е захабило и при отваряне на шофьорската врата плафона не свети, с другите врати всичко е както трябва. Идея си нямам какъв е проблемът, по-лошото е , че тъй наречените "майстори" също си нямат хабер какво става и само вдигат рамене. Отказал съм се от всякакви опити да оправя това досадно свирене на алармата през зимните месеци и заключвам с ключа, вместо с алармата.Вече 4 години. И без това в колата си не държа нищо ценно.
- val-kat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега Federer дай малко повече информация за колата и какво и кога го прави,каква е алармата...
-
- Автомобил: VW Bora
- Двигател:
Имам проблем с тъпата аларма.Първо се прецака едното дистанционно.Сега започна да се скапва и аларма.Преди когато я оключиш трябва до 30 сек да отвориш шофъорската врата иначе се заключва автоматично.Сега ако не сложиш ключа на таблото след отключване се заключва(много неприатно).Диодчето премигваше през определено верме,но сега свети доста продължително и не премигва.Пищи си профилактично през някакво време.Къде да ходя да я оправят?
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
mimorkata123 написа:Имам проблем ...
Прекъсната е връзката с кафяво/белия кабел за маса от ключетата на вратите. Само предполагам - ако алармата е толкова умна, може би отчита тази нередност и сигнализира, а може и самата тя да е дала фира и да си прави каквото иска. Провери кабелите и спойките на платката на алармата и ако всичко е наред ... може да запълниш някоя кофа с нея.

-
- Автомобил: VW Bora
- Двигател:
мерси за което
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Б5 97 проблем с алармата
здр колеги имам следния проблем с алармата
заключва само задна лява и предна дясна врата някой може ли да каже от какво може да е
алармата е сатурн м 5 мс предварително
заключва само задна лява и предна дясна врата някой може ли да каже от какво може да е
алармата е сатурн м 5 мс предварително