Странен проблем с газови инжектори

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
landir
Автомобил:
Двигател:

Re: Странен проблем с газови инжектори

Мнениеот landir » Вто 26 фев 2013 20:54

sier4otooo написа:Първо системата ми е Каргаз и опции за тези проблеми има доволно щеш направи компромис с ниските времена щеш направи компромис при високите.Само че не случайно казвам компромис защото тези настройки решават проблема ама колата не точно така както е на бензин.А пък слагам уредба дето трябва да ги прави нещата почти като на бензин и не искам компромиси, а да не говорим че компромисите все повдигат и разхода на газ.С две думи Фокуса иска газова реика която със съответните коефициенти да покрие целия му диапазон на впръскване който хич не е малък от 1,6 до 18,8мс.След като Райла не може да покрие тези времена значи ми трябват други газови инжектори.За това сложих Милано и си карам без компромиси и някакви спец настройки па и на студено работят.Така че са си супер за мен.

Искаш да кажеш че Милано може да работи на 1,6мс?????????

husky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот husky » Сря 27 фев 2013 0:06

миланото му работи над тези 1.6 в зависимост от коефициента.

sier4otooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sier4otooo » Сря 27 фев 2013 21:48

husky написа:миланото му работи над тези 1.6 в зависимост от коефициента.

Точно така колега.По-малък импулс от 1.99мс.нямам иначе бих ги пробвал с коефициент 1-ца ма не мога.Най-малкото време което съм виждал с Миланото е 2.06мс. и си работеха ма дюзите дойдоха малко големи и изпарителя разклати налягането та за тва бегах на по-малки калибриращи дюзи.

Pencp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pencp » Пет 01 мар 2013 11:58

Един ,такъв въпрос:
Кои газови инжектори с 1,5 Ом са най-издръжливи?

Върни се в “Автогазови уредби”