Golf4 1,9 tdi 90 проблем с оборотите

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
pehul
Автомобил:
Двигател:

Golf4 1,9 tdi 90 проблем с оборотите

Мнениеот pehul » Сря 27 фев 2013 13:41

здравейте
Имах проблем с стартирането на колата - голф 4 дизел 90 кончета 1.9 и съответно я заведох на сервиз - бях чул че може да се промени софтуеъра на колата - изменихме го от ръчна на автоматична скоростна кутия.Сега няма проблем след като е работила и е топъл двигателя да запали но пък се появи друг проблем и незнам дали не е свързан с тази интервенция - колата при ниски обороти на втора започна да придърпва и прилашква - тс неможе да си нормализира оборотите - интересното е че това се получава само на втора при ниски обороти към 1200-1400 и много рядко на трета -Моля някой ако има съвети или идеи за този проблем да пише !!!!!!! :banghead

Потребителски аватар
okti_1
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с оборотите Golf4 diesel

Мнениеот okti_1 » Сря 27 фев 2013 18:54

Колега да те успокоя колата няма да стане по този начин по който си тръгнал.Само парите ще си дадеш за диагностики за решаване на този сегашен проблем и накрая пак няма да стане.
Най-добрият и ефективен начин да си решиш проблема с паленето е да я чипосаш колицата и да и се радваш в последствия.Този двигател с който си мисля че си става супер с чип без никоя друга намеса по двигателя.
Поздрави

pehul
Автомобил:
Двигател:

Re: Golf4 1,9 tdi 90 проблем с оборотите

Мнениеот pehul » Сря 27 фев 2013 22:12

Разбирам но не знам генерално дали да не и върнем настройките за ръчна скоростна кутия - ако евентуално това е причината за ненормалните обороти и тресене на втора,предпочитам трудно да пали когато е работила пред този проблем - надявам се това да е причината за този проблем :)

Върни се в “Дизелови агрегати”