Дали да не прекръстя темата..
Как ни дървят бензинджийте...?
или да разделя голяма част от мненията..?

Не зареждайте гориво нощем!
kaloyan22 написа:wili98 написа:Дали да не прекръстя темата..
Как ни дървят бензинджийте...?
или да разделя голяма част от мненията..?
По добре "Фантазии в черно"
Единственото в което се съмнявам е че са им неточни уредите за отчитане и то на разни селски кьорави горивостанции, ама да преливат в шишета или кофи

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
wili98 написа:вие ще ме карате на ОМВ да го хвана да душа тези лейки за вода..
И с една камера.. ще се заклещя и ще снимам.. та да разплаквам майки..
Аз лично зареждам от пълно до празно..
при константен разход на едната кола, държа да отбележа, че 2 лтр по-малко ще ми направят вчепатление моментално... в разхода..
Като последен случай от около 1 година назад само на ОМВ.. се сещам, да са ме издървили на ОМВ Берковица.... с около 3-4 лтр.. /стандартен разход 5.3-5.5... тоз път 6 лтр. - 100/и май единствен...
Напълно вероятно.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нищо не ви оспорвам, самоче прекалявате!
А това за пълненето на кофите за боклук е глупост.
Шофьора на цистерната няма да спре извън града да си източи 2о литра ами на самата бензиностанция ще го направи.
При мен гоивото се приема САМО на кантар /прекарвам цистерната през кантара и после пак за тара/. Отсега ви казвам че най-голямата далавера е от цистерната. Но тя не е за бензинджията със ушанката.
Абе говорете ми говорете ми да си правя изводи.
Аз лично си засичам механичния брояч на колонката - всяка една си има и го сравнявам с показанието на компютъра, като това става в произволно време.
Абе това с лейката ме разби направо - кикикикикикики.
Избива рибата човешката изобретателност
А това за пълненето на кофите за боклук е глупост.
Шофьора на цистерната няма да спре извън града да си източи 2о литра ами на самата бензиностанция ще го направи.
При мен гоивото се приема САМО на кантар /прекарвам цистерната през кантара и после пак за тара/. Отсега ви казвам че най-голямата далавера е от цистерната. Но тя не е за бензинджията със ушанката.
Абе говорете ми говорете ми да си правя изводи.
Аз лично си засичам механичния брояч на колонката - всяка една си има и го сравнявам с показанието на компютъра, като това става в произволно време.
Абе това с лейката ме разби направо - кикикикикикики.
Избива рибата човешката изобретателност
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
веселин написа:Лукойл-независимо къде!!!keksa написа:дайте да направим една анкетка кой от коя бензиностанция е най доволен. струва ми се че по темата се каза достатъчно така че анкетата може дори да е без коментари- само мнение(пишем 5-6 известни вериги и всеки си дава мнението)

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
От старата тема стана ясно че то си е чист франчайзинг - тоест който иска си прави бензиностанцийка и срещу определни кинти слага табела на една от големите вериги и зарежда от тях бенц.
От там нататък чорбаджията сам си се оправя - той определя колко вода да сипе в бенза, на колко да мерят колонките, какви други "добавки" да се слагат и т.н.
Затова мисля че въпросът е доста неправилно зададен. Най-добре е да кажем от коя точно бензиностанция сме доволни.. а не от коя верига.
Аз например зареждам от лукойла на 4-ти км ( зад ЦСКА-то, срещу дунев ). Не е лошо, но не е и кой знае какво. Просто ми е на маршрута за работата а пък и винаги е по-евтино с няколко ст. ( политика на Лукойл ).
Когато мога предпочитам Лукойла до Била Люлин... там съм останал с впечетлението че стоката е по-добра.. но за съжаление ми е далечко и рядко зареждам от там
.
От там нататък чорбаджията сам си се оправя - той определя колко вода да сипе в бенза, на колко да мерят колонките, какви други "добавки" да се слагат и т.н.
Затова мисля че въпросът е доста неправилно зададен. Най-добре е да кажем от коя точно бензиностанция сме доволни.. а не от коя верига.
Аз например зареждам от лукойла на 4-ти км ( зад ЦСКА-то, срещу дунев ). Не е лошо, но не е и кой знае какво. Просто ми е на маршрута за работата а пък и винаги е по-евтино с няколко ст. ( политика на Лукойл ).
Когато мога предпочитам Лукойла до Била Люлин... там съм останал с впечетлението че стоката е по-добра.. но за съжаление ми е далечко и рядко зареждам от там

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”