Как възприемате отменянето на казармата?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Едно ме боли за казармата .. че немога пак да се върна там
Чисто губене на време е в деиствителност но пък се пестяха доста пари на държавата.. (не че ме боли акордеона за държавата но все пак
) . За какво да дават на един войник 500лв заплата .. като могат да дават на 10х50лв
АЗ ДА НЕ СЪМ ЛУКОВА ГЛАВА
но все пак съм против махането на казармата.. просто осъзнах колко жени има сред мъжете особено с репликите "ХАХАХХА ОТТЪРВАХ КАЗАРМАТА ХАХАХА" най-много се ядосвам ... защото едни от най-яките ми спомени са били от там.. може би най-готината част от живота ми до сега (не че е много но все пак)

Чисто губене на време е в деиствителност но пък се пестяха доста пари на държавата.. (не че ме боли акордеона за държавата но все пак

но все пак съм против махането на казармата.. просто осъзнах колко жени има сред мъжете особено с репликите "ХАХАХХА ОТТЪРВАХ КАЗАРМАТА ХАХАХА" най-много се ядосвам ... защото едни от най-яките ми спомени са били от там.. може би най-готината част от живота ми до сега (не че е много но все пак)
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Vizor написа:Едно ме боли за казармата .. че немога пак да се върна там![]()
Чисто губене на време е в деиствителност но пък се пестяха доста пари на държавата.. (не че ме боли акордеона за държавата но все пак) . За какво да дават на един войник 500лв заплата .. като могат да дават на 10х50лв
![]()
що да не можеш? Стани военен и си готов - там ще си цял живот!
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Vlad777 написа:Vizor написа:Едно ме боли за казармата .. че немога пак да се върна там![]()
Чисто губене на време е в деиствителност но пък се пестяха доста пари на държавата.. (не че ме боли акордеона за държавата но все пак) . За какво да дават на един войник 500лв заплата .. като могат да дават на 10х50лв
![]()
що да не можеш? Стани военен и си готов - там ще си цял живот!
Амм.. опитах се.. изкарах цялата казарма с хепатит само и само да мога да стана военен.. (тогава го нямаше закона за дет можеш да станеш и без казарма а имаше че трябва да имаш 6 месеца...) и .. се збих с един психолог в лудницата и му оставих документите той да сги попълва... не че не исках да остана

хехе вчера се бяхме събрали едни силни натури, 3 различни набора в една и съща казарма да гледаме мача, хапнем и пиинем. Та по този повод мога да кажа само ...
... придобиването на опит, ставане на мъж и тем подобни - 1 мес
... смрад, гнус, изпростяване и загуба на време - 11 месеца
... разкази от казармата на по чашка - за цял живот /"timeless":))))/
... придобиването на опит, ставане на мъж и тем подобни - 1 мес
... смрад, гнус, изпростяване и загуба на време - 11 месеца
... разкази от казармата на по чашка - за цял живот /"timeless":))))/
Всичко което е насила е антихуманно! Пък и казармата не е за всеки иначе стават сакатлъци! Бая кофти се получава когато някой които неможе без грешка да преброи до 10 да ти казва какво да правиш пък и закона да го пази за да може да го прилага това нещо! За 3 месеца се научих да мета а за останалите 9 месеца се научих да спя=12 месеца загуба на време !
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами по-скоро да...
уволнен 96, след година и половина.. с моят набор.. и над 350 наряда...
Граница батка..
не съм виждал Сф 10 месеца...
Та безсмислен чанч не съм видял.. да ме гърчи старо..
За сметка на това службата вършеше останалото....
Мога да гарантирам, че ако някой ми даде автомат, за около 15 сек, го разглабям и сглабям.. от раз..
след около 10 мин с него.. ще направя упражнението за около 10
след 1 пълнител.. гарантирам, че на 300 метра.. движещи мишени, ще имам поне 60% успеваемост...
Научих се, че с тъп човек не се излиза на глава..
НАучих се какво е нищета..
Научих се какво е да се справяш сам..
И на още много работи съм се научил..
с две думи.. била е все пак полезна...
И най важното знам как да изляза през граница и да се върна без да ме хванат
уволнен 96, след година и половина.. с моят набор.. и над 350 наряда...
Граница батка..
не съм виждал Сф 10 месеца...
Та безсмислен чанч не съм видял.. да ме гърчи старо..
За сметка на това службата вършеше останалото....
Мога да гарантирам, че ако някой ми даде автомат, за около 15 сек, го разглабям и сглабям.. от раз..
след около 10 мин с него.. ще направя упражнението за около 10

след 1 пълнител.. гарантирам, че на 300 метра.. движещи мишени, ще имам поне 60% успеваемост...
Научих се, че с тъп човек не се излиза на глава..
НАучих се какво е нищета..
Научих се какво е да се справяш сам..
И на още много работи съм се научил..
с две думи.. била е все пак полезна...
И най важното знам как да изляза през граница и да се върна без да ме хванат

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз го възприемам отрицателно
Просто си е яка лудница там, да не говорим, че едва ли някога друг път през живота ще имаш възможността така да си починеш.
Може би трябва да я намалят, обаче никак не е безполезно да се научиш да стреляш например (да не говорим, че е страшен кеф) и ако си свикнал всичко да ти пада от небето, да видиш малко гърч и дисциплина

Просто си е яка лудница там, да не говорим, че едва ли някога друг път през живота ще имаш възможността така да си починеш.
Може би трябва да я намалят, обаче никак не е безполезно да се научиш да стреляш например (да не говорим, че е страшен кеф) и ако си свикнал всичко да ти пада от небето, да видиш малко гърч и дисциплина

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Днешната армия е голяма тъпотия,просто както казва колегата над моето мнение сега си всичко друго но не и войник,докато преди 1999г. беше съвсем друго,такаче сега съм твърде против,защото има един лаф: Вказармата влизат различно умни и интелигентни ,а излизат еднакво тъпи.
Така че според мне сега в този начин на живот е твърде тъпо да влизаш и да си губиш времето с разни комплексари,защото сега ги има многотакива буклуци,който са отишли там да си избиват комплексите.На времето в армията имаше доста мъжкари ,докато сега се пълни с гейчета,педалчета и женчовци,от който нищо нестава
Така че твърдо НЕ
Така че според мне сега в този начин на живот е твърде тъпо да влизаш и да си губиш времето с разни комплексари,защото сега ги има многотакива буклуци,който са отишли там да си избиват комплексите.На времето в армията имаше доста мъжкари ,докато сега се пълни с гейчета,педалчета и женчовци,от който нищо нестава

Така че твърдо НЕ
Служил съм 9 месеца и според мен казармата си е наистина жива загуба на време в този си вид и организация,пропаднала работа.Естествено имаше и весели моменти,малко гърч,както обикновено.Не се оплаквам и не съжалявам ,че съм служил,това си е един вид житейски опит все пак.Най -полезното от там е че ти остават добри приятели , които си проверил и знаеш ,че можеш наистина да разчиташ на тях,а иначе няма нищо друго за което да си струва.Аз лично нямаше да имам нищо против службата,но ако се провежда за по кратко време,месец-два и е интензивно обучение на основни умения да стреляш там,да си подготвен да оцеляваш и разни други такива умения,но само ако се предоставя избор да служиш и държавата да ти плаща или да не служиш и ти да плащаш на държавата,но регламентирано да се знае и всеки да си прави сметката дали го устройва да плати и да не го занимават или пък иска да си служи.Говорил съм и с доста хора дето не са били и им предстои и повечето нямат нищо против да служат два-три месеца,но като истински войници,а не като гащници да ги карат да мият да копаят да носят и ред други несвойствени простотии,дето могат да дойдат на акъла само на някой старшинка или пропил се тъпак офицер /по съветски образец/ комплексиран шапкар дето е пълна нула в живота и пред жена си и казармата му е единственото поле за изява където се чуства велик и си избива комплексите .
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vlad777 написа:Защо няма отговор в анкетата: "Боли ме фара"![]()
Който иска да ходи. Който не иска да си плаща и така. Аз съм си платил!
а така колега, и аз съм така
да ви кажа струваше ми 5 месечни заплати, но пък си запазих работата, и не се откъснах от професията си, защото за ИТ това е доста време- 6 месеца нищо да не правиш
за мен е пълна загуба на време,
а иначе военните са наистина много тъпи парчета, все се държат като началници и се правят на мноо важни, Мислят си, че като цял живот са били некакви си командири там, сега некой е длъжен да им оказва уважение постоянно.
Айде улево
dude написа:а иначе военните са наистина много тъпи парчета, все се държат като началници и се правят на мноо важни, Мислят си, че като цял живот са били некакви си командири там, сега некой е длъжен да им оказва уважение постоянно.
Айде улево
не си прав така да обобщаваш братче, комплексари има всякакви, дали ще се крият зад пагони или друга "менажерска" титла са си все едни същи - комплексари
Върни се в “ОФФ-Топик - други”