Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: УЖАААААААААААААААААААААААС

Мнениеот Spectre™ » Чет 23 ное 2006 14:22

megi08 написа:Пълен ужас хора! Повярвайте ми, който отиде там със сигурност ще съжалява!!!!Моят крак със сигурност повече няма стъпи!!! Такива цени няма в цяла София, кожи дерат! Лъжат на всичко отгоре- сменяли части, които всъщност не сменяват. Ремонтите им са супер бавни и проточени във времето! С две думи вземат куп пари за нещо, което всъщност не правят и на всичко отгоре те бавят максимално!!!!!!!!!!!!!
УЖАС!!!!!!!!!!!!!! Аз не искам и да чувам за този сервиз!!!!!!!!!!!

Ти от кой сервиз си... :gruebel mhihi

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 23 ное 2006 16:25

Уффф аре и аз малко да попиша в тая тема, че дълго време вече как не съм писал.
Миналат седмица отивам в ХЕЕД с предположението за заминали амортесьори, тампони, пружини.... След няколко прегледа се оказа, че "майстора" дето ми е монтирал меката връзка 1 месец по-рано я е свършил работата като кучето на нивата. Та: отивам при Ицо.. така и така... "ОК. Ще я погледнем и ще я оправим" Отивам вечерта да си вземам колата... "Ицо кво стана бе?" "Ми скубич сменихме двуцевка, тръба и мека връзка. Колата е готова"
И понеже твърдите че "дерат кожи" ще ви кажа че всичко това ми излезе 90 лева, КОИТО ДАЖЕ НЕ МОЖАХ ДА ПЛАТЯ ВЕДНАГА понеже нямах толкова пари в мен. Този факт обаче не попречи на Ицо да ми даде колата да си ходя и да дойда да платя когато мога.
Та се чудех дали още тогава да му благодаря за разбирането и добре свършената работа... но ето че дойде време да го напиша.
ИЦЕ, мерси за разбирането и мъжката дума с която се разботи с теб.
А на Меги08 ще го/я помоля да даде някакво обяснение от какво толкова не е доволен/доволна, а не само да плюе още в първия си пост

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 23 ное 2006 17:03

за ицето само :respect :!:
човека е адски точен и коректен! просто явно някаква част от бачкаторите са мърльовци и реномето на сервиза му страда от некадърници! жалко че няма начин да се самоклонира и да виси на всички тъпаци на главите докато работят... :twisted:

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Чет 23 ное 2006 17:42

vaskoto1 написа:...просто явно някаква част от бачкаторите са мърльовци и реномето на сервиза му страда от некадърници!... :twisted:

Незнам колко са некадърни,но с тях всеки ден издавам между 40 и 60 коли,а това с некадърници не става.

Последна промяна от scirocco gt на Съб 17 фев 2007 10:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Пет 24 ное 2006 2:03

vaskoto1 написа:просто явно някаква част от бачкаторите са мърльовци

или част от клиентите са тъпанари...

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пет 24 ное 2006 15:54

Досега колата ми е била при 2-3-ма от майсторите там.Хората консултират идеално.Не от типа "абе чакай да ти взема парите па после се оправяй" а ти го казват има ли смисъл дадена процедура или не.Незнам за какво дране на кожи се говори и за какви други глупости.Самия факт че от Драгалевци ходя дотам (15-20км в едната посока), говори сам за себе си дали съм доволен.И колата ми също се чувства добре.Истории няма да разказвам щото ще ви отегча, само ще кажа че по моята кола в СЪБОТА работеха 3-ма човека до 7:30 вечерта само за да си тръгна с нея.Спокойно можеха да ми кажат ела в понеделник.Уважение и доверие се печели.

ПП Респект за всички момчета от сервиза, както и за Ицо и Милен.

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Съб 25 ное 2006 9:05

megi08 написа:Пълен ужас хора! Повярвайте ми, който отиде там със сигурност ще съжалява!!!!Моят крак със сигурност повече няма стъпи!!! Такива цени няма в цяла София, кожи дерат! Лъжат на всичко отгоре- сменяли части, които всъщност не сменяват. Ремонтите им са супер бавни и проточени във времето! С две думи вземат куп пари за нещо, което всъщност не правят и на всичко отгоре те бавят максимално!!!!!!!!!!!!!

В такъв случай би трябвало да се върнете в сервиза и да потърсите обяснение за всичко,което сте изложили по горе.Аз съм собственика на сервиза,от който имате оплакване и не ми е безразлично мнението на клиентите,за това Ви моля да се свържете с мен или да ми изратите № на порчъка или факура,за да мога да проверя за какво става въпрос и ако има виновни да си понесат последствията.След проверката ще ви бъде отговорено в най-кратки срокове.
С уважение

Христо Петров

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Съб 25 ное 2006 23:56

scirocco gt написа:.... и да потърсите обяснение за всичко,което сте изложили по горе.Аз съм собственика на сервиза,......

:bowdown :bowdown :hahhihi: :hahhihi:

Ма дали ще се свърже.. и дали въобще го има тоз въображаем ужас.. е една съвсем друга бира...

Дай боже повече сервизи и хора, като теб Христо...!

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Вто 28 ное 2006 9:15

scirocco gt написа:

В такъв случай би трябвало да се върнете в сервиза и да потърсите обяснение за всичко,което сте изложили по горе.Аз съм собственика на сервиза,от който имате оплакване и не ми е безразлично мнението на клиентите,за това Ви моля да се свържете с мен или да ми изратите № на порчъка или факура,за да мога да проверя за какво става въпрос и ако има виновни да си понесат последствията.След проверката ще ви бъде отговорено в най-кратки срокове.
С уважение

Христо Петров

Тъй,като няма отговор приемам мнението за клевета,но все пак,благодаря за труда,който сте си направил да напишете всичко това по горе,защото предприех допълнителни мерки това да не се случва.

Потребителски аватар
stop
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stop » Вто 28 ное 2006 22:57

Незнам колко са некадърни,но с тях всеки ден издавам меду 40 и 60 коли а това с некадърници не става.[/quote]

Вярно голям сервиз,но 60 коли на ден ми се виждат прекалено много затова вероятно има и недоволни клиенти,ако се намали бройката всичко ще е ок!Успех

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Сря 29 ное 2006 4:23

чакай и аз да изкажа едно положително мнение за ИЦО
по съвет на колегите отидох да ми гледат голфа, преди да го купя
отделиха ми достатъчно време, не ме претупаха,
даже ИЦО сам се качи да тества АБС, защото на компа им показваше , че помпата не дава налягане в допустими граници
Имахме уговорка за конкретен час, отидох и не се наложи да изчаквам други коли и т.н.
Мнение +,

а и синьото сироко видях много фаща окото
за другото не знам, ИЦО не даде да го пробвам :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Сря 29 ное 2006 9:07

stop написа:Незнам колко са некадърни,но с тях всеки ден издавам меду 40 и 60 коли а това с некадърници не става.

Вярно голям сервиз,но 60 коли на ден ми се виждат прекалено много затова вероятно има и недоволни клиенти,ако се намали бройката всичко ще е ок!Успех[/quote]

Там пише между 40 и 60,но явно пак избирателно се изказваме.Но не виждам какъв е проблема,това са по четири коли на пост,при по леки ремонти....

4ep
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ep » Сря 29 ное 2006 22:22

Имам един въпрос, защо не излизат Цени-те от сайта? След толкова похвали ще дойда и аз да го видя поне, но ми се щеше да се ориентирам в цените, може да си избера покупка или преглед преди да дойда например. :wink:

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Сря 29 ное 2006 22:47

Щот има малко промяна в цените,някои надоло,други нагоре и за да е коректно докато ги оправим ги махнахме.Сори за притеснението.

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Пет 08 дек 2006 9:25

И от мен благодарности на Ицето! Много добре си свършиха работата с моя ангренаж и съм ДОВОЛЕН!!! Вярно малко е скъпо но всеки сам си решава!!! Мен ме спечелиха като клиент!!! :bowdown Ицо!!!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”