Колко газ Ви харчат колите:
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Re: Колко газ Ви харчат колите:
АБС ще да е,другия мотор не се е хвалил с такъв разход...
- Ico_kj
- Автомобил:
- Двигател:
Със 10 лв което е 7,5 литра газ аз минавам 50 - 55 км в града което ми се струва по добре от 7,5 литра бензин поне от към цена което е 20 лв и като се кара често на бензин и се отразява доста зле.
-
Tuzpika
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AGU
Това лято, до морето - 1000км (отиване и връщане) - 94 литра газ - 9,4/100. Пътувахме 4 човека с багаж до тавана и включен климатроник през целия път. Колата е с газов инжекцион на Тартарини.
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
7кг метан градско с пуснат компресор засякох вече 2 пъти...ще се ядва :D
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
При мен засякох следните числа:
14.13литра газ изминати 132км (като още не беше почнала да хълца). Каране в рамките на Стара Загора - до работа и обратно и по задачки из града. Промяната от предното ми засичане е, че изведох въздуховода на дросела към предната решетка и уравновесих изпарителя. Не зная дали на това се дължи тая промяна или просто съм карал колата повече време, но е факт. Като на моменти съм я изрязвал по светофарите и не само там де
Предните ми засичания наблюдавам 14-те литра газ, че ми свършват след 4 часа и нещо каране, а сега, на това засичане МФА показва, че съм карал почти 6 часа без малко. Което е близо 25 процента по-дълго време запалена кола
В литри на 100 прави 10.83
Ако взема да карам икономично без да я вкарвам в лютеницата понякога дали няма да си подобря рекорда от 10.5/100 градски разход 
14.13литра газ изминати 132км (като още не беше почнала да хълца). Каране в рамките на Стара Загора - до работа и обратно и по задачки из града. Промяната от предното ми засичане е, че изведох въздуховода на дросела към предната решетка и уравновесих изпарителя. Не зная дали на това се дължи тая промяна или просто съм карал колата повече време, но е факт. Като на моменти съм я изрязвал по светофарите и не само там де
Предните ми засичания наблюдавам 14-те литра газ, че ми свършват след 4 часа и нещо каране, а сега, на това засичане МФА показва, че съм карал почти 6 часа без малко. Което е близо 25 процента по-дълго време запалена кола
В литри на 100 прави 10.83

Градско 10-11,извънградско 8 на 100.Газов инжекцион LANDI.Голф 3,101 коня.Извънградско ми се вижда малко множко при положение,че карам до 100.Колеги със същия мотор може ли да кажете какъв разход ви дава?
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
stefan4o написа:При мен засякох следните числа:
14.13литра газ изминати 132км (като още не беше почнала да хълца). Каране в рамките на Стара Загора - до работа и обратно и по задачки из града. Промяната от предното ми засичане е, че изведох въздуховода на дросела към предната решетка и уравновесих изпарителя. Не зная дали на това се дължи тая промяна или просто съм карал колата повече време, но е факт. Като на моменти съм я изрязвал по светофарите и не само там де![]()
В литри на 100 прави 10.83Ако взема да карам икономично без да я вкарвам в лютеницата понякога дали няма да си подобря рекорда от 10.5/100 градски разход
не ме слушаше навремето..ще откриеш топлата вода ;) Помниш ли как беше моята и закво даваше 12-13 с редовна стъпка....
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ами тогава като го правих първото засичане явно съм й отвил прекалено много крановете на газта, щото вървеше плашещо много
Сега не съм пипал тройника, просто регулирах от винта на изпарителя поради факта, че вече настройката му малко се променя с уравновесяването и студения въздух 

- pph_tuning
- Автомобил:
- Двигател: PD TDI
Здравейте скоро ще слагам газ и ще я взимам от голф 1.8 90.Въпроса ми е ще станели плочката на 1.6 75
- Ico_kj
- Автомобил:
- Двигател:
Колега на мен ми слагаха газовата преди година и ми бяха сложили плочка за 1.8 2.0 кубика а моят голф е 1.6 и като отидах при друг маистор ми я смени с по малка като за моя мотор, та съвета ми е да си сложиш малката а и тя е 20 лв :)
- pph_tuning
- Автомобил:
- Двигател: PD TDI
Добре ще видя но май са еднакви.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Кажете свестен майстор за настройка на обикновена газова в София..... 

vucata написа:Кажете свестен майстор за настройка на обикновена газова в София.....
Поинтересувай се за комплекс маргел ма ботевградско, нямам личен опит но често ги споменават като добър комплекс.
Днес сутринта, прибирайки се от работа забелязах цената на газта на ОМВ Варна - 1,28за литър.
Не заредих по обясними причини. Не знам и какво е качеството - предполагам ОТВРАТИТЕЛНО!
Не заредих по обясними причини. Не знам и какво е качеството - предполагам ОТВРАТИТЕЛНО!
-
Mishonti
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
Ами аз доколкото разбрах вчера, точно на 1,28 трябвало да падне. Така че нищо и няма на газта.
Върни се в “Автогазови уредби”