Passat b3 88-ма ключето при вратите
- volodya iliev
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: APT 2000 4MOTION
Re: Passat b3 88-ма ключето при вратите
Кое точно не разбра колега исках да кажа,че когато ми е отворена шофьорската врата и натискам бутоните на ел.стъклата,които са разположени на кората на шофьорската врата ел.стъклата си се свалят и вдигат без никакъв проблем но когато натисна ключето което е долу на колонката с пръст и натискам бутоните за ел.стъклата те въобще не се задействат докато не го отпусна ключето и вече няма никакъв проблем.Това всичко се случва при отворена шофьорска врата затворя ли врата не мога да си свалям ел.стъклата или да ги дигам докато не дам на контакт.Има и още една опция ако си карал колата и си спрял някъде ако до един час не се отварят вратите може да си ги сваляш и вдигаш на изгасена кола но отвориш ли вратата краи после и да я затвориш трябва пак да дадеш на контакт за да си сваляш и вдигаш ел.стъклата.
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Re: Passat b3 88-ма ключето при вратите
Сега вече разбрах.
При мен на такъв Пасат ми е с време това.Изключваш контакта и независимо дали отваряш вратите или не-имаш няколко минути през които стъклата работят,после забравяш.
При мен на такъв Пасат ми е с време това.Изключваш контакта и независимо дали отваряш вратите или не-имаш няколко минути през които стъклата работят,после забравяш.