голф 2 1.6 проблем
- smakityy
- Автомобил: Volkswagen Golf 3
- Двигател: abf 1996
голф 2 1.6 проблем
колеги имам голям проблем и се чудя как да го реша, голфа е 1.6 карбуратор с агу не варви , смисъл не се стряска изобщо давам му газ до ламарината тои спр плавно набира и това ме дразни много, качвал съм се и в други голфета пак 1.6 карб. повече се стряскат моят неще, моля ви даите съвет какво да направя отвъртах кранчето на гъста пак същото ходех на газаджия тои по зле го направи, за първи път пиша в този форум извинявам се ако съм допуснал някои грешка ! даваите съвети ...
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: проблем голф 2 1.6
Провери си вакуумчетата да няма някой скъсан маркуч или мембрана по възлите на карбуратора и/или вакуум-регулатора на делкото. Провери си и запалителната система за всеки случай (центровка, състояние на капачка, палец, свещи). На първо време трябва да си сигурен, че колата ти е изрядна, преди да въртиш кранчетата на газта 
И се опитай да пишеш по-грамотно

И се опитай да пишеш по-грамотно

- hayabusa_gsxr
- Автомобил: Opel Vectra B
- Двигател: X20XEV
Това само на газ ли е? На бензин как върви?
- smakityy
колега ас преди месец я купех и сега започвам да се ядосвам знам че няма да стане ''бегачка'' но не е нормално да е толкова саката ..
и на газ и на бензин се такава си остава
и на газ и на бензин се такава си остава
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Вероятно затова са ти я продали
Като я купува не гледа ли ?

Като я купува не гледа ли ?
- smakityy
да затова ми я продадоха , тогава изобщо не гледах това,на мене ми се виждаше цвете след миналата ми кола :) но сега почнах да и разбирам проблемите :)
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Най-добре и замери компресията,може да има изгорял клапан примерно и да няма мощ.Можеш също така да пробваш нова центровка,пробвай дай за начало малко предварение.
Провери въздушен вилтър като за начало...после като си сигурен ,че всичко е ок отиваш на елкон или закачаш един стробоскоп и даваш малко предварение (ако е с плочка за газ вървеж не чакай решението да се побутне малко на газ е да пробиеш карборатора с два 10мм.щуцера и оставяш единствено вакум на втората дросел клапа....но това само за газ ако ще караш на бензин не го барай карборатора аз имам 3-4 за това си позволявам експерименти.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”