виждал съм едно флаконче (тогава не ми трябваше и не питах какво е..) един приятел си полира джама на телефона .. беше го изпуснал и имаше долу горе същата драскотина и стана идеално.. до колкото разбрах при триенето топи стъклото и го разпределя.. нямам представа на какъв точно принцип е беше много от одавна а тогава бях доста глупав
Полиране на стъкло на часовник..
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Полиране на стъкло на часовник..
На един суотч стар.. интересува ме с какво да му полирам джама щото има едни доволни рески с каква паста..
виждал съм едно флаконче (тогава не ми трябваше и не питах какво е..) един приятел си полира джама на телефона .. беше го изпуснал и имаше долу горе същата драскотина и стана идеално.. до колкото разбрах при триенето топи стъклото и го разпределя.. нямам представа на какъв точно принцип е беше много от одавна а тогава бях доста глупав
та... някаква шлаиф паста или незнам ? да ме светнете ?
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
wili98 написа:vesellin написа:пробвай с паста за зъби и памучено парцалче
недей.. пробвано не става.. много е едра явно..
отиди да ти го сменят.. повече от 20-30 кинта надали ще ти вземат
Часовника е такъв че неможе да се отвори.. от тези суотч патентед дет са със странното капаче за батерия
- dimoboy
- Автомобил:
- Двигател:
Имах Суоч Ирони и за около година доста се поожули. Пробвах номера с пастата за зъби и видимо се пооправи. На моя обаче стъклото не беше като кристал(както каза Вили), а си беще пластмасово. Така че зависи и от какъв материял е стъклото според мен. Аз обаче си изпатих когато го занесох да му сменят батерията - след смяната престана да е водоустойчив. Все си мислех, че като са капсуловани и батерията е извън часовника това е невъзможно 
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
dimoboy написа:Имах Суоч Ирони и за около година доста се поожули. Пробвах номера с пастата за зъби и видимо се пооправи. На моя обаче стъклото не беше като кристал(както каза Вили), а си беще пластмасово. Така че зависи и от какъв материял е стъклото според мен. Аз обаче си изпатих когато го занесох да му сменят батерията - след смяната престана да е водоустойчив. Все си мислех, че като са капсуловани и батерията е извън часовника това е невъзможно
Същия
- dimoboy
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:
СъщияПластмаса е иначе аз стъкло не се хващам щото един часовникар каза че е много сложно.. пластмаса си е чиста
Действай с пастата за зъби тогава, само да знаеш, че ефекта си е временен - за около година си стана пак същия. Внимавай при смяна на батерията. Силно подозирам, че е имало едно гумено уплътнение, което часовникаря е пропуснал да върне на място
Върни се в “ОФФ-Топик - други”