като един начинаещ, млад собственик на Bora 1.9 TDI (2003г) искам да ви попитам за компетентно мнение относно няколко странни проблеми, които ме тревожат напоследък.
Наскоро се сдобих с количката, внос от Италия, всичко е ок, ама се натъкнах на странни бъгове:
Когато отключвам багажника много странно в повечето случай (не винаги) се получава така, че прозорците на всички врати се смъкват до определено положение и се налага да ги вдигам отново от копчетата. Вчера забелязах, че при отключването на някаква определена позиция на ключа, задържайки, прозорците се смъкнат до долу. За мое голямо учудване, при стандартната процедура по вдигането им, задния десен отказа да се вдигне напълно и се наложи да го вдигам с много усилия, от копчето на вратата.
Освен всичко това се натъкнах и на друг проблем с блокировка на дясна лява врата, която прочетох че се оправя с "удар с длан" под бравата, което елиминира до някаква степен проблема, въпреки че все още при отварянето на вратата е необходимо по голямо усилие или да се натисне дръжката двапати. Все си мислия, че има по-интелигентен начин да се реши това недоразумение, за това ви моля за мнение.
Всичко това ме навежда на мисълта, че има някаква връзка с електрониката, която не ми е понятна... предполагам че и други са се натъквали на подобен вид бъгове, тъй че ще съм Ви много признателен ако ми дадете някакви насоки и предложения.