На кратко за Вентото :
Купих е за "огромната" сума от 800лв. септември 2012 (незнам защо я всех просто), от тогава до сега ми е стъпило на 1800 общо. Сменени са му тампони на заден мост, няколко пъти направи проблем с газовата, маншони и едно вътрешно каре
 , закърпих му едни дупки в калниците, откъсна се разпределителя на маслото за спирачките (незнам как се казва)
 , закърпих му едни дупки в калниците, откъсна се разпределителя на маслото за спирачките (незнам как се казва)   , като го взех, липсваха парчета от гумите(не от въртене, а от старост
 , като го взех, липсваха парчета от гумите(не от въртене, а от старост   ), отначалото му взех 2 М+С за отпред, впоследствие намерих 4 еднакви Континентал почти нови за зимата и точно като се стопи снего, дадох колата на един познат да си свърши работа, та зел че минал с 70 през дупка като кратер и е гръмнала гумата и тои си го е карал така още 3 км, че да не се оцапа като е смени, а да му е сменят в сервиз
  ), отначалото му взех 2 М+С за отпред, впоследствие намерих 4 еднакви Континентал почти нови за зимата и точно като се стопи снего, дадох колата на един познат да си свърши работа, та зел че минал с 70 през дупка като кратер и е гръмнала гумата и тои си го е карал така още 3 км, че да не се оцапа като е смени, а да му е сменят в сервиз   . Колата е направо разсипана от лиглиовци
 . Колата е направо разсипана от лиглиовци   . Прегрявана е до колкото знам не един път и сега е с датчик от жигула, който пуска перката на 63-65 градуса, термостата е изваден, радиаторът беше спукан и го смених само него. Скоростите са сменявани, но и тия са болни нещо, а и са адски странни
 . Прегрявана е до колкото знам не един път и сега е с датчик от жигула, който пуска перката на 63-65 градуса, термостата е изваден, радиаторът беше спукан и го смених само него. Скоростите са сменявани, но и тия са болни нещо, а и са адски странни   2-ра 100км/ч 3-та 120км/ч на бензин докато изключи инжекцията
  2-ра 100км/ч 3-та 120км/ч на бензин докато изключи инжекцията   . Колата парно има колкото за стъклата  и плюва дунапрен през духалките
 . Колата парно има колкото за стъклата  и плюва дунапрен през духалките   , имала е спортно окачване и като са решили да е продават, саго свалили с флекса , като са отрязали гайката на преден ляв амортесьор барабар с чашката, защото явно този не са успели да го развият
 , имала е спортно окачване и като са решили да е продават, саго свалили с флекса , като са отрязали гайката на преден ляв амортесьор барабар с чашката, защото явно този не са успели да го развият   , дъното и праговете са под всякаква критика, отпред има удар, който е поправен през пръсти и нито си лягат калниците с капака нито с фаровете, решетката са и счупени повечето крачета и е виснала напред. Отзад в багажника мокетът е прерязан точно където свършва резервната гума (а такава няма, тоест има, но е от фиат) и е махнат, един господ знае за какво. Тампона на предния ляв амортесьор е заминал и няма накладки отзад ...
 , дъното и праговете са под всякаква критика, отпред има удар, който е поправен през пръсти и нито си лягат калниците с капака нито с фаровете, решетката са и счупени повечето крачета и е виснала напред. Отзад в багажника мокетът е прерязан точно където свършва резервната гума (а такава няма, тоест има, но е от фиат) и е махнат, един господ знае за какво. Тампона на предния ляв амортесьор е заминал и няма накладки отзад ...   Това е краткото описание на колата, която аз съм решил да възродя.
  Това е краткото описание на колата, която аз съм решил да възродя.Родена 1992г. с син салин и някакви странни модификаций по него
 (облегалките на задните седалки се заключват с ключа на колата
  (облегалките на задните седалки се заключват с ключа на колата   ). Моторът е 1.8 абс, когато я всех беше на 228 000+ сега е на 236 444. Като екстри има централно, хидравлика и ненормалник да се занимава с нея
 ). Моторът е 1.8 абс, когато я всех беше на 228 000+ сега е на 236 444. Като екстри има централно, хидравлика и ненормалник да се занимава с нея   . Лакът по целия таван е изгорял, предния капак е надупчен от градушка защото е сменяван, заради удара спомент по горе, предната броня беше счупена и аз сложих една от голф 3 .
 . Лакът по целия таван е изгорял, предния капак е надупчен от градушка защото е сменяван, заради удара спомент по горе, предната броня беше счупена и аз сложих една от голф 3 . Плановете за колата ми са първо да я приведа в отлично здраве, след това да направя предницата да изглежда перфектно, без никакви луфтове, между ламарините и пласт масите. После обичйното
 , решетка без емблема, тази с фейслифта, спортно или койловери, джанта 16-ка 9Ж или 17-ка с по-малко Ж
 , решетка без емблема, тази с фейслифта, спортно или койловери, джанта 16-ка 9Ж или 17-ка с по-малко Ж   , боядисване в оригиналният цвят, АБФ мотор с леки засилвания и не на последно много екстри и едно прекрасно рекаро. Това е за сега от мен, за всяко едно поправено(преправено ще се старая да няма) или ново нещо по колата, ще бъде упоменато на момента в темата, следователно, за което не ми е ясно и неразбирам ще се допитам до по-назнайващите тук във Форума, да ми обяснят кое как да го направя
 , боядисване в оригиналният цвят, АБФ мотор с леки засилвания и не на последно много екстри и едно прекрасно рекаро. Това е за сега от мен, за всяко едно поправено(преправено ще се старая да няма) или ново нещо по колата, ще бъде упоменато на момента в темата, следователно, за което не ми е ясно и неразбирам ще се допитам до по-назнайващите тук във Форума, да ми обяснят кое как да го направя   

тази снимка е да добиете представа за цвета на салона, че от другите снимкине си личи

заключването на седалките

имащ доста работа по него поне докато чета моито го взех нов внос от германия дъното и амортисиорите си казаха думата по наще пътища хвърлих наскоро 800 лв да го оправя има и още но на заплата вече ако ти се занимава оправяи тази баба много хубави коли са
 имащ доста работа по него поне докато чета моито го взех нов внос от германия дъното и амортисиорите си казаха думата по наще пътища хвърлих наскоро 800 лв да го оправя има и още но на заплата вече ако ти се занимава оправяи тази баба много хубави коли са  

...
  ...