Kuncavia написа:Ако мина само с маслоНякаква ориентировъчна цена? Аз не знам кога е сменяно последно и мисля да го сменя другия месец както и въздушния филтър. Абе като се замисля, доста ми куцат моторите
Ни знам кога се сменя тоя въздушен филтър, ни кога се сменя масло на скоростите, малко като в небрано лозе съм. Само се запознах, че въздушния филтър на F4i е скъп...
Kuncavia написа:...
Масло Bel-Ray EXS - 4 литра - 106 лв.
...
Aprilia написа:Kuncavia написа:Ако мина само с маслоНякаква ориентировъчна цена? Аз не знам кога е сменяно последно и мисля да го сменя другия месец както и въздушния филтър. Абе като се замисля, доста ми куцат моторите
Ни знам кога се сменя тоя въздушен филтър, ни кога се сменя масло на скоростите, малко като в небрано лозе съм. Само се запознах, че въздушния филтър на F4i е скъп...
Няма масло на скоростите мажат се от двигателното, съединителя също е в маслена баня и ако не влизат като хората по-скоро проблема е от него, а не от скоростите![]()
За това казвам ако си карал само с 1 вид двигателно масло, го смени с друг може да има подобрение. Прочети по мотофорумите колегите с ф4 с какво масло карат и пробвай с такова, ако не се оправи го карай на майстор
rado_mit написа:какво 10W40 или ????
Kuncavia написа:rado_mit написа:какво 10W40 или ????
10w40 да
vucata написа:Колеги дайте мнение за тия Априлийки по 50 кубика дето са- 6 скорости.
vucata написа:Аз не искам да ми е кеф...просто да е сигурно, че ще ме вози до работата... !
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта