http://www.ebay.com/itm/New-Uncut-Ignit ... 42&vxp=mtr
Нов ключ за Голф 4 ?
-
simonb
- Автомобил: Golf 4 1.6 SR
- Двигател: 1998
Нов ключ за Голф 4 ?
Трябва ми нов ключ за голф 4 98-ма година.,тука в и-бей намерих същият ключ като моя за 10 долара + 25 лв. да ми го нарежат като моя, ама вътре не знам дали ще я има тази 'ампулка' без която колата не пали ?
Re: Нов ключ за Голф 4 ?
Колега има тема, в която се продават нови ключове : viewtopic.php?p=3644353#p3644353 След запитване към автора, той ми отговори че напълно функционален ключ излиза около 60-70лв.(моя е от сгъваемите), но след това трябва да отидеш някъде да ти програмират ключа ;)
-
simonb
Добре, ключа значи мога да си го намеря за 70 лв. от колегата от форума, а кой и къде тук във Варна ще ми го програмира и за колко парички ?
-
batmit
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL 2000
Колега, в Пловдив миналата година ключ + нарязване ми струваше 20 лв. Ампулката я преместих от стария ключ.
Ако искаш напълно нов ключ, във форума има обяснено - търси обучение на ключ или имобилайзер.
Колегата от форума работи на доста добри цени. Успех!
Ако искаш напълно нов ключ, във форума има обяснено - търси обучение на ключ или имобилайзер.
Колегата от форума работи на доста добри цени. Успех!
-
simonb
Добре де, намерих си ключ за около 90-100 лв. ,ама от къде да съм сигурен че този който ми го прави след като си замина няма да си направи и един за него и вечерта ,докато си спя сладко с 2-та ключа ,няма да ми вдигне колата !? 

- hooligan_sk
- Автомобил: GLC X254 + Kona EV
- Двигател: EA113
simonb написа:Добре де, намерих си ключ за около 90-100 лв. ,ама от къде да съм сигурен че този който ми го прави след като си замина няма да си направи и един за него и вечерта ,докато си спя сладко с 2-та ключа ,няма да ми вдигне колата !?
Той ако иска ще ти вдигне колата и без ключ, докато си кажеш името

hooligan_sk написа:simonb написа:Добре де, намерих си ключ за около 90-100 лв. ,ама от къде да съм сигурен че този който ми го прави след като си замина няма да си направи и един за него и вечерта ,докато си спя сладко с 2-та ключа ,няма да ми вдигне колата !?
Той ако иска ще ти вдигне колата и без ключ, докато си кажеш името
Колега, все едно да се страхуваш, че "аварийните ключари" които се търсят когато си заключиш колата и не можеш да я отвориш ще решат после да ти я отварят пак. Хората с това си вадят хляба, не бъди толкова мнителен.
Здрасти колега и аз се интересувам от ключ за Голф 4-ри 1,6SR мотора 98 година.Интересувам се от обикновения ключ на каква цена можеш да ми го намериш?Благодаря предварително и поздрави!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”