Занималня с Passat B3 1990, GT Look, Hella Lippstadt, Borbet
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: Занималня с Б3 1990, GT Look, ATS Black On Black, ABT фа
Но за добиеш хубава стойка просто няма да има каране с това голямо междуосие 

- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
То за влизането ще влезе,но този калник какво ще го напълни? Асен го е смъкнал,но мисля,че не е достатъчно за да изглежда красиво със 195/45.Според мен на 50 си е нормално.Вече друг е въпроса как ще се справи с опирането,че ЕТ-то си е малко за стокови калници.Успех де и ни дръж в течение.
195/50/15

195/45/15

195/50/15

195/45/15

- hooligan_6683
- Автомобил: Passat b6
- Двигател: BWA
И според мен на 50 с тази височина ще бъде нормално но ако реши да слага на 45 ще трябва още на долу
- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi
Ееее да но примера които е даден със снимките не е много точен бих казал
защото пасата и нисак а голфа е висок ако тези от голфа са на ниския пасат ще бъде друго яче 

- b1z0na
- Автомобил:
- Двигател:

П.П. Пиши на ЛС да те поразпитам за това фолио трансперантното за стоповете, че искам и аз да си направя мойте на Вентото така

- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
georgivw написа:Ееее да но примера които е даден със снимките не е много точен бих казалзащото пасата и нисак а голфа е висок ако тези от голфа са на ниския пасат ще бъде друго яче
точно базата за сравнение....е просто под всяква критика...
Равносилно да сравниш голф 2 с голф 2 кънтри

- vit_autosofia junior
- Автомобил: Passat B5 3B Highline
- Двигател: 1.8T
Няма ли да го видим с ABT фаровете вече ? 

- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
195/45/15:

195/50/15:

Въпрос на вкус... ;) За мен лично, 45-цата е за 16-ка. Пасатко става трепач... Аз за моя съм харесал едни койлове, ама не мога да се престраша... :D

195/50/15:

Въпрос на вкус... ;) За мен лично, 45-цата е за 16-ка. Пасатко става трепач... Аз за моя съм харесал едни койлове, ама не мога да се престраша... :D
- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
В случая за пасата на Асен 50 е правилният размер...,но аз пак си знам моето че много зависи от окачване джанта офсет... как ще стои
- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi
vackooo написа:В случая за пасата на Асен 50 е правилният размер...,но аз пак си знам моето че много зависи от окачване джанта офсет... как ще стои

- b1z0na
- Автомобил:
- Двигател:
205/45/16 на Вентото се карат спокойно с стоковото окачване ... Пасата си заслужава 16ка дори и 17ка, сребринга ще му отива повече като зимна джанта с гума на 50 или ако е малко по висок и 60
Лично мое мнение, вкрайна сметка, ти четеш всички наши мнения и ще размишляваш, но които и от двата размера ти изпадне пръв пред очите, него ще вземеш ... дали 45 или 50 не толко фрапантно, ако беше 50-60 тогава ще трябва да се замислиш по обстойно ... Взимай смело пасата е красавец и всичко ще му тича

Лично мое мнение, вкрайна сметка, ти четеш всички наши мнения и ще размишляваш, но които и от двата размера ти изпадне пръв пред очите, него ще вземеш ... дали 45 или 50 не толко фрапантно, ако беше 50-60 тогава ще трябва да се замислиш по обстойно ... Взимай смело пасата е красавец и всичко ще му тича

- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
А аз защо си мисля че със себринга,гуми 195/45(50) и едни фланци колата ще заспи 

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Благодаря на колегата iliankocov за снимката от Google Street View
, след като ми я показа намерих и още на колата пред бившия ми офис и пред старата квартира.
Иначе по темата с гумите - хубавото е, че другата седмица слагам ATS-а и каквото сабя покаже, Passat-а не е най-ниския в света и се надявам с гумите ми на 50 да стане с леки интервенции по калниците, наистина съм съгласен с vackooo , че зависи много от височината и ще си покаже при смяната и ако трябва на 45 - ще слагам, но да бъда честен ако сложа на 45 гуми май само ще ми стане доста интересно...
Вече аз почнах да свиквам с криволиченето по улиците , дори приятелката кара няколко пъти колата и почва да избира пътя по-рязко да не ни изпадат пломбите
и учудващо се справя добре.
@CoZmO - последните няколко дена гледам снимки на такива коли и такива джанти и предполагам, че ще го нагласим, има доста такива снимки и нека добавя още една на същата кола от различна гледна точка за самоуспокоение
:

Ще видим при смяната, имам 2 фланеца от по 5 мм на страна, само да сложа джантите тестово и от това вече ще се види дали трябва да се прави нещо допълнително...
Аз пък колко искам да ги слагам не е истина, но първо трябва да бъдат безупречно възстановени като захващане и боя, за да съм доволен от слагането им.
Благодаря на всички споделили мнение, следващият ми пост ще бъде със снимки като сложа ATS-а. Както сподели и виждането си колегата b1z0na - Sebring-а си остава задължително с мен, много си харесвам този модел и с удоволствие искам да си го карам през предстоящите зими
.

Иначе по темата с гумите - хубавото е, че другата седмица слагам ATS-а и каквото сабя покаже, Passat-а не е най-ниския в света и се надявам с гумите ми на 50 да стане с леки интервенции по калниците, наистина съм съгласен с vackooo , че зависи много от височината и ще си покаже при смяната и ако трябва на 45 - ще слагам, но да бъда честен ако сложа на 45 гуми май само ще ми стане доста интересно...

@CoZmO - последните няколко дена гледам снимки на такива коли и такива джанти и предполагам, че ще го нагласим, има доста такива снимки и нека добавя още една на същата кола от различна гледна точка за самоуспокоение

PuShE_ написа:А аз защо си мисля че със себринга,гуми 195/45(50) и едни фланци колата ще заспи
Ще видим при смяната, имам 2 фланеца от по 5 мм на страна, само да сложа джантите тестово и от това вече ще се види дали трябва да се прави нещо допълнително...

vit_autosofia junior написа:Няма ли да го видим с ABT фаровете вече ?
Аз пък колко искам да ги слагам не е истина, но първо трябва да бъдат безупречно възстановени като захващане и боя, за да съм доволен от слагането им.

Благодаря на всички споделили мнение, следващият ми пост ще бъде със снимки като сложа ATS-а. Както сподели и виждането си колегата b1z0na - Sebring-а си остава задължително с мен, много си харесвам този модел и с удоволствие искам да си го карам през предстоящите зими

Последна промяна от nokiangage на Пет 08 мар 2013 9:52, променено общо 4 пъти.
- vwladi
- Автомобил: VW Passat B3 35i
- Двигател: ABS 1992
Пасата става меко казано страхотен
,а и относно снимката от Гугъл и аз видях на баща си пасата днес и малко със закриването на номерата не им се е получило закрили са маската отпред,а отзад лайсната на прозореца, Сори за ОФФа и продължавай в същия дух