Здравейте, първоначално таблото ми имаше изгорели пиксели на километража и на часовника, но що годе се разбираше! Обаче един ден забелязах, че километража ми съвсем изчезна... Днес разглобих таблото, но не намерих причината... размених дисплейчетата на часовника и километража, но не се получи. При натискане на дисплейчето с пръст ту се появяваха разни чертички, ту изчезваха, което ме навежда на мисълта, че гумените проводничета нещо не дават контакт... Та въпроса ми е ако проблема ми е в дисплейчетата само мога ли да си купя сямо тях или трябва ново табло?
Моето е TRW мога ли да сложа Motometer ??
Голф 3 проблем с таблото.
-
- Автомобил: Mk3 GTI
- Двигател: ABF
Re: Голф 3 проблем с таблото.
По-добре си вземи едно друго табло. Доста трудно ще намериш само дисплейчета и то точно същите като твоите, тъй като има доста модели табла за Голф 3 и са различни. 2ра ръка табло се намира около 30-40 лв.
- deadshark
- Автомобил:
- Двигател:
Взех си ново обаче е Motometer, а старото ми е TRW и забелязах, че перката ми се включва малко след 80 градуса, а не след 90 :)
-
- Автомобил: vw golf3 GTI
- Двигател: ADY 1995
мисля че просто този уред за температурата ти показва 10 градуса по малко
- deadshark
- Автомобил:
- Двигател:
Дано да е само той, защото още не съм й засекал скоростомера, но орентирайки се по обороти и км. в час в сравнение със старото табло май няма разлика :)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”