На мен като цяло, цялата кола не ми се връзва. Имаш ли някаква идея, как искаш да изглежда тази кола "накрая"?
Имам чувството, че си прочел всички теми за 3-ки във форума и се опитваш да събереш всичко в едно?
Смятам, че такива тунинг изпълнения са демоде отдавна, наистина ли ти харесва висящата предна броня в сравнение със задната? Какво ти бяха направили мигачите и халогените, че ги запълни? Ами то в момента на тази кола и липсва линия.
Успех в начинанието.

VW Golf 3 PLW PU 17-ки
- Станислав-голф
- Автомобил: Vw Golf MK3
- Двигател:
- Koko95
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: ATD
Re: VW Golf 3
Приятел замисли се какво искаш да постигнеш накрая като визия че вече стана пълен збирщайн и не се връзва. Смени 100 пъти тия стопове парите дето хвърляш за стопове да си ги дал за нещо по добро. Споменал си че си дал над 300лв за музика еми могъл си купиш окачване и да си сложиш музика колкото да не ти е тихо в колата. 

-
- Автомобил: Mk3 GTI
- Двигател: ABF
Само тоя цвят на джантите нещо не ми допада, ама най-важното е ти да ги харесваш... :)
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Koko95 написа:Приятел замисли се какво искаш да постигнеш накрая като визия че вече стана пълен збирщайн и не се връзва. Смени 100 пъти тия стопове парите дето хвърляш за стопове да си ги дал за нещо по добро. Споменал си че си дал над 300лв за музика еми могъл си купиш окачване и да си сложиш музика колкото да не ти е тихо в колата.
Без лоши помисли, Станиславе застани пред огледалото и си захапи с долната горната устна и ще видиш как ти изглежда предната броня. Имаше там едни въздуховоди на оригиналната броня, защо не ги сложи? Искаш да ти кажа, дали ми харесва.... Няма да ти кажа нищо. Опитай се максимално да я припаснеш тази броня, нещо там не е както трябва.

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Добре е ,добре малък!!На мен ми харесва !Браво!
- Радо Пеев
- Двигател: ABF 2.0 16v GTI
С тая предна броня нищо не е добре....хич не се връзва с лайсните нито с задната абе.. 

- GTI 16V ABF
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 2.8 VR6 - AAA
И на мен не ми допада нещо тая броня,фугата между задния капак и купето не е ли нещо големшка ми се струва.
- Станислав-голф
- Двигател:
Колеги за предната броня казах,че е зимна просто да не си карам запълнената и зимата,както и задната,колкото до задния капак ще сменим пантите,но незнам кога
А за днес просто нямам думи сутринта заварих колата си ето така .

От колата липсват:
Едно яке
Сд-то ми което го купих преди месец
Копчето което е за газ/бензин бе искарано,но явно не е могъл да си го вземе
Едни слънчеви очила
Металните ми пинове,който показват дали колата е отключена или заключена
и 2-те дръжки са разбити
Абе направо не знам обадихме се и чакахме 40мин да дойде някой като се има на предвид,че живея на има няма 1км от 3-то Районно и КАТ.Казаха ми да не пипам нищо понеже можело да има отпечатъци а накрая дойдоха и аз си я отворих по тяхно нареждане и никакви отпечатъци не взеха,другото което е като отидохме в 3-то районно ни казаха,че ние сме 3-тите за днес който са с откраднато сд в нашия квартал и то.
А за днес просто нямам думи сутринта заварих колата си ето така .

От колата липсват:
Едно яке
Сд-то ми което го купих преди месец

Копчето което е за газ/бензин бе искарано,но явно не е могъл да си го вземе
Едни слънчеви очила
Металните ми пинове,който показват дали колата е отключена или заключена
и 2-те дръжки са разбити
Абе направо не знам обадихме се и чакахме 40мин да дойде някой като се има на предвид,че живея на има няма 1км от 3-то Районно и КАТ.Казаха ми да не пипам нищо понеже можело да има отпечатъци а накрая дойдоха и аз си я отворих по тяхно нареждане и никакви отпечатъци не взеха,другото което е като отидохме в 3-то районно ни казаха,че ние сме 3-тите за днес който са с откраднато сд в нашия квартал и то.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Аларма има ли някаква 

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Не се ли научихте ,че СД-тата имат панели ,за да се свалят и че в кола не бива да се оставят и 5стотинки вече...
- Станислав-голф
- Двигател:
Не колата няма аларама,ами то хубу нищо да не оставяме ама на.Оф незнам дано излезе нещо и дано го намерят,че направо ....

- Ico Uzunov
- Автомобил: Golf 3 GTI 20 Jahre_Octavia 1 vRS
- Двигател: ABF_AUQ
Братко, ти си до 3то във Варна, аз съм на 300 метра от 3то в София, преди време на стария Голф (с аларма) една сутрин го заварих полуразглобен - пред блока. Липсващи части - пищялки, 4те колони от вратите, тялото на ЦДто, без панела който си беше в мен, туба + усилвател, долнище на Адидас с лепило от тапети по него (правех ремонт у нас). Отвън - счупена решетка, липсващи акумулатор, но не освободен от клемите,ами с рязани кабели, включително кабела за масата (надъвкан на 2-3 места), компютъра за газта и аванс процесора,как не ми бяха взели дебитомера
... С чувал сигурно са събирали частите от колата ми.
Рзултат - отговора от 3то след 2 месеца беше - "Елате да се подпишете, че сте уведомен за прекратяването на делото срещу неизвестен извършител поради липса на доказателства"...

Рзултат - отговора от 3то след 2 месеца беше - "Елате да се подпишете, че сте уведомен за прекратяването на делото срещу неизвестен извършител поради липса на доказателства"...
- adr3nalinchy
- Автомобил: Volkswagen Golf MK4
- Двигател: AGU
Не колата няма аларама,ами то хубу нищо да не оставяме ама на.Оф незнам дано излезе нещо и дано го намерят,че направо ....![]()
Едва ли.. но стисткам палци да се намерят и да се накажат извършителите.
- Станислав-голф
- Двигател:
Пффф колеги,незнам но такива случай направо ме отчайват и незнам просто незнам.Дано ги намерят,че с едни момчета си говорихме и викат,че в нашия квартал имало някъф дет много пипал и нямал години просто незнам дано го намерят ДАНО