Вина при верижна катастрофа

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
kalinveliki
Автомобил: VW T4
Двигател: 2.4D
Контакти:

Мнениеот kalinveliki » Пет 24 ное 2006 12:48

карах една ладичка преди 3 години и една мацка с фабия мина на зелено при десен завои но и пе6еходците са на зелено и зарад една възрастна дама, мацката с фабията наби спирачка и аз набих спирачка с ладата на която и хваща само едно колело-спрах си на метър може би два и след сек прас един голф2 се заби в мен и как си бех на спирачка прас във фабията и това на кръстовището на ВМА на Г.Софииски!

Народ много стана задръстване в 9ч сутринта!
Ето ти верижна катастрофа като аз съм посредата!
Голфа2 бе наи зле после ладата2104 на фабиата само задната врата се изкриви!

ТА ТАКА НА МЕН И НА МАЦКАТА НИ НЕ ПИСАХА НИЩО И ИЗЛЕЗНАХМЕ ЧИСТИ С ПРОТОКОЛ ЗА ГРАЖДАНСКАТА> ГОЛФА Е С АКТ ЗА ДИСТАНЦИЯ!!!

vlad0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vlad0 » Пет 24 ное 2006 13:06

Ето я истината :)

Sunny написа:В случай че се водиш участник в катастрофата, но "спрял в колона" то този който те е ударил е причинител на ПТП-то и неговата гражданска поема обезщетението и на този който си ударил след като те е подхвърлил напред. Типичен пример е последното ми ПТП - този, който ме удари се водеше виновник и за трите други коли.

я си представете, че ви удрят странично и вие изхвърчате в насрещното платно и удрята една, две коли ...
Сигурно сте, виновен, защото сте в насрещното :roll: mhihi ми не ...

Виновен е изцяло и само онзи, който ви е нанесъл на вас ударите, а вече къде ви е завъртяла съдбата ... не сте вие виновни

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”