Здравейте колеги.Проблема е следният,Пасат 1,9тди,автомат 97година.Влиза в авариен режим и изписва следната грешка 00281-Vehicle Speed Sensor(G68)
03-00-No Signal.
След като дам да я изчистя с Vag-Com ми изписва!
00811-System not ready for interrogaion(Ross-tech,check Faut.
Значи от тва което разбирам проблема трябва да е в датчика за скороста,защото при тест в движение когато съм в кутията на 4 канал скороста се разминава с тази с,която се движим дори на моменти показва 0км/ч
Когато е активна грешката колата влиза в авариен режим и не сменя скоростите.
Някой може ли да ми каже къде точно е датчика от който чете скороста кутията,защото не този който е за таблото явно е друг там няма проблеми показва точно?

Пасат Б5 97 г. проблем с автоматична кутия
- krasi_68rz
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с автоматична кутия
Здравей, Stasi миналата есен смених същия датчик за който споменаваш,нз точно какво излиза на Ваг Ком,колата остана на 3та ск. и толкова,смених го в с.Мартен там има специализиран сервиз за автоматични скоростни кутии,но не ме допуснаха вътре,мисля че е зад картера на ск. кут там гледай това видях с крайчеца на окото си
колата ми е същата 1.9 тди 97г.предложиха ми стар за 80 лв.с който съм в момента и нямам проблеми,казаха ми че нов струвал 200и стой не мърдай,така че и с тоз ми е добре.Питай ако те интересува нещо!

Върни се в “Дизелови агрегати”