Вежда за фаровете.

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
LEADER_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот LEADER_ » Сря 22 ное 2006 16:27

tanokaridi написа:Всеки си има мнение по въпроса аз искам да си сложа що се отнася дали стой добре на коли който не са черни не ми пука все пак моята е точно черна и ми е на лесно ако реша да го махна не е толкова много пари и няма да има за какво да ме е яд! и затова искам да пробвам аз съм човек който докато не се убеди сам в някои неща не се отказвам! :lol:

точно така колега.пробвай обезателно и тогава ще разбереш как изглежда.аз вече направих това което ти замисляш.стана перфектно.само майстора дето ми прави маската я поизкриви тук там ама от самолет не се вижда :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
tanokaridi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tanokaridi » Пет 24 ное 2006 13:23

утре ще ходя да си купя веждата, но се чудя как да я хвана някои ми казват с рапитки към капака а други с силикон към решетката дайте съвет! :?: :?: :?: :? :? :? :?

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Пет 24 ное 2006 13:40

Като си купих голфа и тази въпросна "ВЕЖДА" я хванах с рапидки за решетката и гледката няма да ти хареса.

Изображение
Предлагам ти да я хванеш със силикон за капака , възможно най-силния за да избегнеш луфта между нея и капака :wink: Дай после 1 снимка да видим какво се е получило :idea:

Последна промяна от Exell на Пет 24 ное 2006 15:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Пет 24 ное 2006 13:41

tanokaridi написа:утре ще ходя да си купя веждата, но се чудя как да я хвана някои ми казват с рапитки към капака а други с силикон към решетката дайте съвет! :?: :?: :?: :? :? :? :?

със рапидки за капака :roll: това не го прави....ако наистина си решил да взимаш я залепи със силикон за капака.докато е мек силикона(на затворен капак) я регулирай да е на равно с капака,мислълта ми е фугата м/у капака и веждата трябва да е равна.успех

Потребителски аватар
rokoboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokoboy » Пон 27 ное 2006 22:32

нещо против веждичките ли имаш, gas? :shock

Последна промяна от rokoboy на Вто 28 ное 2006 23:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Пон 27 ное 2006 22:40

rokoboy написа:gas neshto protiv moiata.

той пита за тройка бре

Потребителски аватар
tanokaridi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tanokaridi » Вто 28 ное 2006 20:39

сложих си я и е с рапитки към капака и стана много добре а снимка ще ви дам утре че не съм я снимал, специално на мен много ми хареса как се получи! :D

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Вто 28 ное 2006 20:48

незнам кой каза за 2-ките че се слагали на решетката а на тройките на капака, да ама и не специално за 2-ките има 4-5 различни вежди повечето от които наистина се хващат за решетката но ето този тип като моята (който иска да я види в гаража) се хваща за капака и лично аз избрах варианта с поп-нитове и нито има начупено нито напукано седи седи си перфектно и е купена от БГ така че много зависи от каде е купена и как е отлята защото може да седи по един и същи начин и при единия да се захваща за решетката а при другия за капака

Върни се в “Оптичен тунинг”