Емил Захариев Самуилов - ММА състезател или ...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Re: Емил Захариев Самуилов - ММА състезател или ...

Мнениеот Vizor » Нед 10 мар 2013 20:59

dobrin написа:Въпросът е, че не съм му отнел предимството. А и дори да е така, това не оправдава два умишлени удара в завой на мокър път.
Няма как да мине номера с напускането на местопроизшествието - имам разговора на 112, как бяга и аз карам след него за да му видя номера.
Що се отнася до тестовете за други вещества - следи от тях остават и след 6 месеца.

6 месеца само от косъм .. иначе урина каквото и да е .. до 4-5 дни изчезва и не се показва.

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Нед 10 мар 2013 21:00

Vizor написа:Мисля, че Добрин има други идеи освен спиране на правата ;)

Какво по-лошо ще му направиш? Ще го набиеш ли? :mhihi

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 10 мар 2013 21:04

idiotchooo написа:

Точно такива, не се плашат от бой, защото няма какво да загуби, това ме навежда на един виц... "На един борец на надгробната плоча пишело "Две ръце и едно сърце спряха да бият завинаги"
Дано бъде осъден и да си плати за простотията, искренно се надявам въпросният ММА смешник да съжалява до края на живота си за деянието което е направил, това е голям грях! Да се опитваш да налагаш власт при положение, че си никой!

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Нед 10 мар 2013 21:07

idiotchooo написа:

Аз мисля, че ако тоя пич беше попаднал на някой друг потребител от форума (сещам се за няколко :D :D :D ) не мисля, че боя щеше да му е проблем изобщо тогава :D

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Нед 10 мар 2013 21:09

Добри, моля те да напишеш как се случват нещата стъпка по стъпка, защото на мен ми се случи същото нещо. Обадих се на 112, прехвърлиха ме в РПУ-то, обясних какво се е случило и казаха, че ще пуснат колата за общонационално издирване и ще ме привикат да дам показания. След този разговор никой повече не се свърза с мен и се съмнявам да са предприели каквито и да е било действия.
Бях толкова шашната, че не попитах полицая за името му и как мога да проверя развитието по случая :confused
Не ми се случва за първи път и знам, че няма да е за последен, затова моля те, напиши после как трябва да се постъпи в такава сътуация.

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Нед 10 мар 2013 21:14

Vizor написа:
idiotchooo написа:

Аз мисля, че ако тоя пич беше попаднал на някой друг потребител от форума (сещам се за няколко :D :D :D ) не мисля, че боя щеше да му е проблем изобщо тогава :D

Аз лично не мисля, че има много хора, като цяло, които могат да го набият...но и по-добре, защото и да успее някой, той няма да разбере какво и защо се е случило.... а според мен даже е търсел някакъв вид конфронтация. Но господ си знае работата, не му е пратил някой, който да изкара винкело, а луд адвокат :)

Успех Добри, смачкай го.

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Мнениеот 1z » Нед 10 мар 2013 21:17

Добри,неприятна слъчка на повечето от нас са се случвали при мене и по сериозно е било,бори се и си защитавай правата докрай .Хора като този в БГ са хиляди и е крайно време да слязат на земята.За номера на джипа му сигурен ли си ?Защото или си е сменил джипа или е с нов номер!
Това трябва да е!
Изображение

Потребителски аватар
liderass
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот liderass » Нед 10 мар 2013 21:25

idiotchooo написа:
Vizor написа:
idiotchooo написа:

Аз лично не мисля, че има много хора, като цяло, които могат да го набият...но и по-добре, защото и да успее някой, той няма да разбере какво и защо се е случило.... а според мен даже е търсел някакъв вид конфронтация. Но господ си знае работата, не му е пратил някой, който да изкара винкело, а луд адвокат :)

Успех Добри, смачкай го.

Има ,има и то много хора които ще успеят да го напляскат, просто не е попаднал на някой с куха глава като неговата, който да се развърти с дървото и да му прекрати "кариерата" на малоумник!

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Нед 10 мар 2013 21:31

Изображение

Това също е негово до колкото го гледам, че се хвали (Пак е с Русенска регистрация, но не мога да видя всичките цифрички :( )

Изображение

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Нед 10 мар 2013 21:44

Помните ли в други теми,как все пишеха това,което искаме да се индексира най-напред в гуглето

Останалото Добрин ще го довърши си мисля.
Все пак,той винаги може да разчита на помоща на клуба и хората от форума.

Наистина кофти случка,нека всички се оправят бързо :c020

Емил Захариев Самуилов - ММА състезател !

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Мнениеот 1z » Нед 10 мар 2013 21:45

Vizor написа:Изображение

Това също е негово до колкото го гледам, че се хвали (Пак е с Русенска регистрация, но не мога да видя всичките цифрички :( )

незнам дали е негово продава се

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2cduob

п.с долния да си оправи цитатите ,това не сам го писал аз !

Последна промяна от 1z на Нед 10 мар 2013 21:49, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
siso_k
Автомобил: 1999 VW Golf
Двигател: AKL
Контакти:

Мнениеот siso_k » Нед 10 мар 2013 21:45

1z написа:Аз лично не мисля, че има много хора, като цяло, които могат да го набият...но и по-добре, защото и да успее някой, той няма да разбере какво и защо се е случило....

Абсолютно вярно... то такива утрепки с бой не може да ги уплашиш... той е свикнал да му цепят кратуната. При тях трябва да се действа по друг начин...да разберат че нещата си имат цена и всеки трябва да си плаща (в най прекия смисъл на думата) за "удоволствията". В тази връзка и в затвора да влеза все тая - там ще му е добре щото ще се прави на мъж пред затворниците. А и целите на наказанието спрямо него няма да се постигнат.

Аз бих си взел от застрахователя ми по каското обезщетение за колата, а неговия по ГО - обезщетение за неимущ. вреди на детето, и за семейството. После Застрахователите да го търсят по регреси платеното, защото умишлено увреждане не се покрива от ГО. А застрахователите са много по ефективни в тея неща. Тоя боклук не си заслужава човек да го съди, щото най вероятно е гол като пушка.

А иначе би следвало да е образувано ДП, понеже по това което колегата описва, това си е причиняване на ЛТП по хулигански подбуди, което вече е от ОХ.

Последна промяна от siso_k на Нед 10 мар 2013 21:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
palikari
Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
Двигател: BMM-2006

Мнениеот palikari » Нед 10 мар 2013 21:46

Имам някакъв смътен спомен,че скоро по новините казаха за някъв такъв боец,с такова возило се беше обърнал в едни храсти около Русе.Били 3-4 човека които избягали,а после собственика боеца се върнал и казал,че друг карал колата,защото той бил пил.Иначе по случката с колегата се съмнявам силно да се случи нещо,статистика просто.

Потребителски аватар
vw_Krasi_vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_Krasi_vw » Нед 10 мар 2013 21:47

Случката си заслужава сериозния коментар , ама А стига сте стреляли и хвърляли гранати.На ден поне по десет пъти ми се случва някой да ме засече или пешеходци да ми излизат от нищото пред колата.Псувам , викам и си заминавам . Не оправдавам постъпката на спортиста или мутрата или не знам как да го назова , но стига сте стреляли и вие.Като чета някои такива изказвания и ми става малко смешно. Подходете по-адекватно .

Потребителски аватар
Persin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Persin » Нед 10 мар 2013 21:51

страшна работа градски много съм потресен от това което си писал в първия пост,дано дечицата ти преодолеят този неприятен шок за тях,а що се отнася до този изверг да получи максимално по голямо наказание,успех ти желая :th_up

Върни се в “ОФФ-Топик - други”