Плевен - Локални сбирки
- d0n_t0ni
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AZD
Re: Плевен - Локални сбирки
Това обсъдихме днес на сбирката.. Аз съм ЗА 

- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
Определено ЗА,както и днес казах - ще се радвам много.Искам да изкажа благодарности на хората,които дойдоха днес и с които успях да се запозная.Беше ми много приятно и отново ви благодаря за това,че се отнесохте приятелски с новия.
Поздрави
Поздрави

- eCy!
- Автомобил: Golf
- Двигател: BMN
ceci4 написа:Как ще посрещнете едно предложение - да се преместят сбирките от неделя в събота? Напоследък си правим разходки извън града в неделя, а други, които работят или учат извън града също не могат да идват на сбирките. Смятам, че така ще се повиши посещаемостта. Вашето мнение ...
И аз съм ЗА

-
- Автомобил: AUDI A6
- Двигател: AVF 2002
Аз също съм за 

- flash
- Автомобил: Golf III GT TDI
- Двигател: 1z 1994
ceci4 написа:Как ще посрещнете едно предложение - да се преместят сбирките от неделя в събота? Напоследък си правим разходки извън града в неделя, а други, които работят или учат извън града също не могат да идват на сбирките. Смятам, че така ще се повиши посещаемостта. Вашето мнение ...
За тази седмица предполагам че остава за неделя в 15:00 , гледайте да не забегнете пак на някъде

- ceci4
- Автомобил: VW Golf V TDI 16V
- Двигател: BKD 2004
flash написа:За тази седмица предполагам че остава за неделя в 15:00 , гледайте да не забегнете пак на някъде![]()
![]()
Евентуалната промяна ще бъде при преминаването към лятното време, така че има още време за обсъждане. Планирали сте присъствие ли?

- flash
ceci4 написа:flash написа:За тази седмица предполагам че остава за неделя в 15:00 , гледайте да не забегнете пак на някъде![]()
![]()
Евентуалната промяна ще бъде при преминаването към лятното време, така че има още време за обсъждане. Планирали сте присъствие ли?

- damqnski
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги отдавна не съм писал и идвал но по добре късно от колкото никога първо за предложението за местенето на сбирките съм много за защото пътувам до софия и в неделя не успявам да идвам и другото направих си кабел за диагностика на газови стажа за всички видове само буксата се сменя та утре на сбирката ако може някои колега които разбира повечко да ми покаже как се работи гледах клипчета но весе още имам неясни неща днес го тествах работи и цялата инвестиция беше 10 лв а може и по малко та Поздрави и дано утре е ползотворна среща :) че гледам си нямаме във форума тема как да си направим кабел за газов инжекцион стъпка по стъпка
- Piro_vw
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Днес на поредната сбирка колектива единодушно одобри часът и мястото за тръгване от Плевен към София за присъстването на VWclub фест.Мястото е бензиностанция Лукойл на изхода на града в посока София а часът е 7.30 за да можем до към 8.00 да сме се събрали и да тръгнем.Предлагам желаещите да пътуват с нас да се впишат.
1. piro_vw - 2 бр.
2. КA60NA - 2 бр. (за сега)!!!!
3. Faraona89 - 1 бр.
4. eCy! - 2бр.
1. piro_vw - 2 бр.
3. Faraona89 - 1 бр.
4. eCy! - 2бр.
Последна промяна от Piro_vw на Пет 15 мар 2013 17:37, променено общо 2 пъти.
- KA60NA
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Piro_vw написа:Днес на поредната сбирка колектива единодушно одобри часът и мястото за тръгване от Плевен към София за присъстването на VWclub фест.Мястото е бензиностанция Лукойл на изхода на града в посока София а часът е 7.30 за да можем до към 8.00 да сме се събрали и да тръгнем.Предлагам желаещите да пътуват с нас да се впишат.
1. piro_vw - 2 бр.
КA60NA - 2 бр. (за сега)!!!!
-
- Автомобил: AUDI A6
- Двигател: AVF 2002
Faraona89-1br
- eCy!
- Автомобил: Golf
- Двигател: BMN
Piro_vw написа:Днес на поредната сбирка колектива единодушно одобри часът и мястото за тръгване от Плевен към София за присъстването на VWclub фест.Мястото е бензиностанция Лукойл на изхода на града в посока София а часът е 7.30 за да можем до към 8.00 да сме се събрали и да тръгнем.Предлагам желаещите да пътуват с нас да се впишат.
1. piro_vw - 2 бр.
3. Faraona89 - 1 бр.
eCy! - 2бр.
- flash
Утре към 10:00 ли да ви очаквам :)
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
- ludaka_pln
- Автомобил: Volkswagen Golf 2 and Passat b4
- Двигател: 1.6 EZ and TDI 1Z
Здравейте колеги имам 1 въпрос. Тази година ще има ли събор на Крошуна ? и ако има горе долу кога ще е
:)