И аз мисля да слагам с оборотомер и съм със същото табло с часовник интересува ме ти с 1 или 2 букси си защото моето табло е с 1 букса и като сложиш до 220 не дава ли отклонение в километража
Колеги имам един малък проблем с осветлението на новото табло,нямаше крушки след като го купих и сложих крушките от моето старото табло но това табло така и не светна имате ли идея къде може да е проблема ? Защото е много гаден и изнервящ поне за мен проблем.
Крушките са еднотипни ако не се лъжа на всичките табла, единствената причина е или замърсено легло на крушката (което се оправя със спрей WD40) или имаш прекъсната писта на платката отгоре и не стига ток до крушките замери с волт метър и ще разбереш
GTI1.8 написа:Ако е прекъснат пътя на платката каква е процедурата има ли шанс да се оправи ?
Има-проследяваш от къде идва пътечката от буксата,заголваш фолиото и запояваш жички от там до осветлението.Правил съм го друг път,поради същата причина и е ставало ;)
Колеги хем малко да раздвижа темата,хем да видите какво се казва спирачен диск - вестник.
Вчера реших да сменявам дискове и накладки,всичко добре смених ги няма проблеми но просто вижте за какво става въпрос.Днес си закупих нови цилиндърчета за задните барабани защото някои умен майстор преди да купя колата ги е скъсал и двете пропки...
А ето и как изглеждаха моите дискове. И накладките..