Здравейте Колеги,
От извесно време имам един проблем. В съседство на офиса в който работя, поставят различни предмети (обикновено столове) на платното за движение с цел да си запазят места за паркиране. Вече 3 пъти им правих забележка и бях възнаграден с 'чудесна рисунка с ключ' по автомобила ми и понеже хората са крайно нахални и продъжават да поставят столовете на платното, а аз вече съм изчерпан откъм идеи. Едиственото което ми хрумва е да потърся помощ от държавата. Някой дали знае къде мога да се обадя в Пловдив във връзка с подобно нарушение, което в моя случай продължава с месеци ?
Благодаря предварително!

Неправомерно запазване на парко места в Пловдив !
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: Неправомерно запазване на парко места в Пловдив !
Общинска полиция или КАТ (прехвърлят си топката в подобни случаи).
-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Евентуално ако им събереш столовете? 

-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Жалба в общината за незаконно присвояване на тяхно място и ограждане, боядисване, застопоряване на достъпа :)
След това жалба и в райнното + изтъкване на саморазправата с теб. Ако има и други заплашвани надъхай и тях да се види, че е системно нарушението.
На един такъв тъпанар до Военна болница след двете жалби го привикаха, предписания, актове и познай колко бързо боядиса вече ограденото си място отгоре върху бялата нанесе сива боя. Нищо, че било пред къщата му, не е пред входа или пред гаража му!
Има полза, стига да ти се бори срещу малоумщината в тоя град!
След това жалба и в райнното + изтъкване на саморазправата с теб. Ако има и други заплашвани надъхай и тях да се види, че е системно нарушението.
На един такъв тъпанар до Военна болница след двете жалби го привикаха, предписания, актове и познай колко бързо боядиса вече ограденото си място отгоре върху бялата нанесе сива боя. Нищо, че било пред къщата му, не е пред входа или пред гаража му!
Има полза, стига да ти се бори срещу малоумщината в тоя град!
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
StrEagle написа:Евентуално ако им събереш столовете?
Събери им няколко пъти столовете без да спираш там

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”