Мнение за проект "Аз мога повече" ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Re: Мнение за проект "Аз мога повече" ?
Преди малко по новините на бтв казаха, че последните "ще се хванат за палците" защото кандидатите се избирали на принципа "първия печели". До определен номер взимат ваучери всичко нагоре изгаря.
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Във всички бюра са излезли списъците с одобрените и тези, на които е отказан ваучер. Минете да видите дали сте в правилния списък.
- pomeoo
- Автомобил: MK3
- Двигател: ABD
- Контакти:
Каспър написа:Преди малко по новините на бтв казаха, че последните "ще се хванат за палците" защото кандидатите се избирали на принципа "първия печели". До определен номер взимат ваучери всичко нагоре изгаря.
Мисля, че си прав!
В бюрото по труда в Младост 4, са изкарани списъците и одобрените кандидати са до номер 12 000, останалите мисля, че изгарят, но ще звънна в понеделник да питам дали ще изкарват нови списъци...!
Аз съм 16 100-ния по номер....

- Каспър
И аз съм с няколко номера след теб в същото бюро (най-вероятно сме висяли заедно предпоследния ден
) и по телефона ми казаха същото
За тези след 12 000 номер ми казаха, че чакат заповед какво да правят и да проверя отново след 2 месеца 

- pomeoo
- Контакти:
Каспър написа:И аз съм с няколко номера след теб в същото бюро (най-вероятно сме висяли заедно предпоследния ден)
Мдааа, само дето киснах половин ден на студа....
- pomeoo
- Контакти:
Някой има ли инфо какво се случва с номерата над 12000 ?
- Emo19888
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ALH TDI
аз бях номер 9500 в бюрото на "Тимок" за районите на Подуене и североизток - преди седмица ми се обадиха, а един приятел беше под 8000 в същото бюро и вече повече от месец се обучава. Явно в различните бюра на различен принцип действат.
Emo19888 написа:аз бях номер 9500 в бюрото на "Тимок" за районите на Подуене и североизток - преди седмица ми се обадиха, а един приятел беше под 8000 в същото бюро и вече повече от месец се обучава. Явно в различните бюра на различен принцип действат.
Няма значение в кое бюро, кой номер си !
Номерата са едни за мисля цяла България.
Бюрото в младост взема номера до 500, бюрото в подуене взема до 1000, бюро във Варна взема до 1500 и т.н. и т.н., номерата в младост свършват вземат номера от 3000 до 3300, после свършват пак и се вземат номера от 5000 до 5700 примерно.
Какво се случва с номерата след 12 000, засега, чакат.Чакат нови парични постъпления по програми.
Майката на жена ми, чака около 1 година за ваучер от предишната кампания за "аз мога повече".
Затова не губете надежда и чакайте.
Аз бих препоръчал, не очакване на телефонно обаждане от бюрото, а вие сами да проверявате.
Аз също съм одобрен и започвам курс след 15тина дни.Не съм получавал обаждане, а сам звънях и питах, няколко пъти.
Здравейте колеги.
Знае ли се дали ще има нова програма и от кога ще започне приема на документи?
ЗАСЕГА, няма да има нов прием на документи, защото няма отпуснати пари.
Доколкото чувам, няма и да има
, но нищо не се знае.
Доколкото чувам, няма и да има

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Миналата година започна приема на документи около средата на Септември.
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
Ivan_GT написа:Здравейте колеги.
Нали си избрахме ореховката, за пари и програми забравете
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Днес говорих с една жена от БТ и ми каза, че очакват програмата да стартира в края на септември.
- Каспър
Ето че след две години слънцето изгря и на моя балкон
Преди няколко дена ми се обадиха, че съм одобрен, а аз вече дори бях забравил че съм подал документи и останах леко изненадан
Сега обаче идва друг проблем. Одобрен съм за програмист, а центровете в София които предлагат обучение по този курс нямат само съботно-неделни часове, всичко е през седмицата. Да не говорим, че повечето от тях нямат все още сформирани групи дори за през седмицата. На мен ми е удобно само през уикенда защото през седмицата работя на смени и няма как да присъствам на курсовете. Затова с присъствените часове удрям на камък. Остава варианта дистанционно обучение.
Питането ми към вас колеги е дали е удачен този тип обучение за специалност програмно осигуряване тоест дали реално може да се научи нещо, че накрая не ми се дават 1200 лв. за ваучер
И другото което ме интересува е да препоръчате някой център за дистанционно обучение по тази специалност. Засега съм се насочил към "Информационно обслужване", но нямам никакви отзиви.

Питането ми към вас колеги е дали е удачен този тип обучение за специалност програмно осигуряване тоест дали реално може да се научи нещо, че накрая не ми се дават 1200 лв. за ваучер

- Каспър
Пак питам: Може ли да се научи нещо по специалност програмист чрез дистанционни курсове ? Нямам възможност да ходя на присъствени и само дистанционното ми остава като вариант. Не искам обаче просто да взема някаква диплома, а да науча нещо за да мога да се занимавам професионално по тази специалност. Никой ли не го е карал дистанционно курса за програмист и ако има колеги които са го завършили така, да споделят от кой център са доволни.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”