Polo 6n AFH - Не загрява до 90 градуса, не е термостат.

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
poloman
Автомобил: polo 6n 1996
Двигател: aex

Re: Polo 6n AFH - Не загрява до 90 градуса, не е термостат.

Мнениеот poloman » Пон 11 мар 2013 1:15

взимате един термостат с диаметър 54мм мисля че беше и проблема е решен завинаги,карам от 4 години така и нямам проблеми

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пон 11 мар 2013 9:08

stil написа:Мисля, че е крайно време да се спре с този шоферски фолклор, че охл. система на Половерите била нещо... объркана.

Така е. Няма нищо объркано там. Просто всеки компонент, особено тоя с механични подвижни части си има определен живот. След това вече не работи акуратно (колегата с картона е отличен пример за това). Подменя се с нов, който работи (не някое менте, което е същата работа като стария) и проблемът приключва. Стрелката на тези автомобили трябва да седи винаги около средата по време на движение, без картони и други "помощни" средства :th_up

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snuupy93 » Пон 11 мар 2013 18:51

stefan4o написа:
stil написа:Мисля, че е крайно време да се спре с този шоферски фолклор, че охл. система на Половерите била нещо... объркана.

Така е. Няма нищо объркано там. Просто всеки компонент, особено тоя с механични подвижни части си има определен живот. След това вече не работи акуратно (колегата с картона е отличен пример за това). Подменя се с нов, който работи (не някое менте, което е същата работа като стария) и проблемът приключва. Стрелката на тези автомобили трябва да седи винаги около средата по време на движение, без картони и други "помощни" средства :th_up

Тая и миналата седмица стрелката си ми седи на 80-90 градуса редовно, на 92 градуса се пуска перката... нормално ли е? :rolleyes

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”