Топла пали трудно голф 3 ADY 115k.
- billy_bg
- Автомобил:
- Двигател:
Топла пали трудно голф 3 ADY 115k.
Здравейте, имам голф с метанова уредба.Всяко палене е на бензин.От известно време почна да пали трудно като загрее,а студена пали нормално.Направих експеримент и изключих бензиновата помпа,и тогава установих ,че топла пали нормално на метан.Някой ако може да ми каже какви трябва да са стойностите на температурния датчик при топъл и студен двигател.На бензин като я карам и подам малко газ придърпва,като подам повече не придърпва и почва да набира. От какво може да е проблема.Благодаря.
- billy_bg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Топла пали трудно голф 3 ADY 115k.
Замерих темп.датчик при 90 градуса е 250 ома (нормално).
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Провери си горивния регулатор
-
- Автомобил:
- Двигател:
toq dwigatel ima една купчина температурни датчици кой от всички мериш, дори дебитомера работи на този принцип, искам да кажа че ще трябва повечко датчици да попремериш и не е гаранция че ще го хванеш...
Аз си мисля да видиш дросела там няма темп датчик но все пак проблема който описваш ми мерише на дроселова клапа или нейното управление , премери и съпротивленията и виж сигналите от компа дали отговарят дадени са в аутодатата нищо непречи да го провериш може да се губи или да прекъсва някой ток към него виж му буксите контактите....
Аз си мисля да видиш дросела там няма темп датчик но все пак проблема който описваш ми мерише на дроселова клапа или нейното управление , премери и съпротивленията и виж сигналите от компа дали отговарят дадени са в аутодатата нищо непречи да го провериш може да се губи или да прекъсва някой ток към него виж му буксите контактите....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”