След посещението ни в дома в Благоевград, със съпругата ми решихме да вземем едно от децата при нас за коледните празници. Чудиме се обаче дали е за добро или за лошо. Сигурен съм че на детето ще му хареса да е с нас по празниците, но се притесняваме да не свикне с нас и после да трябва да го върна в дома - дали лапето няма да бъде разочаровано или... и аз не знзам как да го кажа - надявам се че ме разбирате.
Очаквам коментари и съвети как да постъпя
За добро или за лошо?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Ами да - добро е.
Но трябва да говориш с ръководството там -> повечето деца имат родители и за празници, ваканции и т.н. ги пращат при тях. Добри, лоши -> при тях.
едит: Съни -> практикува се това от доста време и на много места. Ако погледнеш от другата страна, мислиш ли че детето ще празнува там(или при "родителите" си -> които са го оставили там)
Но трябва да говориш с ръководството там -> повечето деца имат родители и за празници, ваканции и т.н. ги пращат при тях. Добри, лоши -> при тях.
едит: Съни -> практикува се това от доста време и на много места. Ако погледнеш от другата страна, мислиш ли че детето ще празнува там(или при "родителите" си -> които са го оставили там)

Последна промяна от madmen на Пет 24 ное 2006 14:51, променено общо 1 път.
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:Стиви Джи написа:Труден въпрос. Не знам доколко е добре да споделиш семейният уют с едно дете за няколко дни и после - обратно в "кошарата".
Точно от това се притеснявам и аз
Недей, братле! Аз просто си представям очите на дете, което го връщат след като се е почуствало "нечие ДЕТЕ на Коледа" и направо ми се доплаква! Знам, че би го направил от добро сърце, но по-добре на тебе да ти е зле, че не си го взел, отколкото да му е зле на него, че си го върнал!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”