Смяна на Велтер в колата.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Смяна на Велтер в колата.
Заглавието е малко сложно за разбиране , но не се сетих как да го напиша ... Въпроса ми е следният искам да си сменя плата този под седалките , тъй като този в момента не ми харесва . Набива се мръсотия на него и трудно се чисти. Аз знам как да го сменя но гледам из нета и не виждам от къде да си купя плат. ( а ако някои продава готов или запазен такъв да пише ЛС ) Ако някои знае нещо да сподели !
Последна промяна от TpEHEp на Вто 12 мар 2013 18:00, променено общо 1 път.
Re: Смяна плата на колата.
Плата под седалките... за мокета ли става въпрос? Ако да, можеш да го смениш, но пак ще е същия. Материалите, от които се прави са си едни, разлика може да има в разцветката, евентуално. И все пак не си казал за какво кола иде реч?
п.п. Мокета си е точно определен за всеки модел кола и си върви по извивките на пода... за това си мисля, че много трудно ще можеш са сложиш друг мокет, да предположим такъв, който не е за кола, и да изглежда по същия начин, като оригиналния.
п.п. Мокета си е точно определен за всеки модел кола и си върви по извивките на пода... за това си мисля, че много трудно ще можеш са сложиш друг мокет, да предположим такъв, който не е за кола, и да изглежда по същия начин, като оригиналния.
Re: Смяна на Велтер в колата.
Така , реших да не сменям велтера , но ако някои го е чистил с някакъв препарат да сподели , защото събота или неделя що го чистя . Ако се изчисти няма да го сменям с нов ...
-
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL 2000
Колега, моята я чистя с перяща прахосмукачка и препарат за почистване на килими или мокети, но трябва времето да е топло да изсъхне, защото остава малко влажно. Успех!
Аз на колата съм махнал всичко , седалки , кори , средни конзоли , всичко ... Но велтера не , мисля така да отида до мифката и да я чиста без да го махам и да седи 1-2 дни на слънце да изсъхне . Така не би трябвало да останат някакви странични дефекти като петна ?
- lingerov
- Low rider
- Автомобил: VW Golf Mk 2
- Двигател: Г60 1991
- Контакти:
след кaто си свaлил всички тези чaсти по добре свaли и мокетa зaщото ще ти нaмокрят изолaсиятa от долу a тя съхне много бaвно(моятa я бях свaлил и съхнa 5 денa нa терaсaтa)инaче мокетa съхне бързо но отдлу ще ти е мокро
Пак ще се навлажни,колега.
Изчакай да стане топло и за 2дни ще изсъхне отвън,изпран като хората.

-
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL 2000
Колега, прал съм изваден мокет лятно време, за 1 ден съхне. По-горе писах, че съм прал с перяща прахосмукачка, но пак лятото за да може да изсъхне. В това време, а и както го дават да се разваля трудно ще изсъхне.
П.П. НА Фиат съм свалял мокета, от долната страна баше промазан с нещо като найлон да не пропуска вода, но ако е пукнат някъде влиза вода и няма съхнене. По-добре го свали ако можеш. През това време на годината не те съветвам да го переш в колата.
П.П. НА Фиат съм свалял мокета, от долната страна баше промазан с нещо като найлон да не пропуска вода, но ако е пукнат някъде влиза вода и няма съхнене. По-добре го свали ако можеш. През това време на годината не те съветвам да го переш в колата.
- biol
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да ти стане ясно/
Големия проблем идва от мухала, не исъхне ли веднага мухлясва и мирише
Ако можеш сваляи и пери, ако не лятото
Големия проблем идва от мухала, не исъхне ли веднага мухлясва и мирише
Ако можеш сваляи и пери, ако не лятото
Изчистен е , и е на 90% като нов . На автомивка с някакъв препарат , но не го знам какъв е и с прахосмукачка . Мокета БЛЕСНА