Моля за помощ! Имам голф 3 - 96г.,1.4,пълна инжекция. От известно време забелязвам, че ми смесва маслото с бензин.Ходих при различни майстори, но нямат обяснение,освен че за две седмици три пъти смених маслото.Къде мога да е закарам да проверят дюзите с качествена техника, а не на око?
голф 3-96г.,1.4 пълна инжекция Смесване на маслото с бензин
голф 3-96г.,1.4 пълна инжекция Смесване на маслото с бензин
Привет на всички, които са на линия!
Моля за помощ! Имам голф 3 - 96г.,1.4,пълна инжекция. От известно време забелязвам, че ми смесва маслото с бензин.Ходих при различни майстори, но нямат обяснение,освен че за две седмици три пъти смених маслото.Къде мога да е закарам да проверят дюзите с качествена техника, а не на око?

- d.draganova
- Автомобил: Golf 4 1998
- Двигател: AHW 1.4 16V
Re: Смесване на маслото с бензин при пълна инжекция
Здравей, разгледай темата за клубните сервизи във всички работят много добре и ще ти помогнат :) 
viewforum.php?f=13

viewforum.php?f=13
- garvan06
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смесване на маслото с бензин при пълна инжекция
Провери си бензиновият регулатор.Извади шлауфката която излиза от него и виж дали не тече от там
-
i3v3a3n
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 3-96г.,1.4 пълна инжекция Смесване на маслото с бен
symnitelna rabota не вярвам да нямаш друг проблем освен смесването на бензин и масло... имам предвид работа на студен двигател на загрял ниски високи обороти ,нестабилна работа все нещо има на което не си обърнал внимание и там трябва да търсиш проблема
-
i3v3a3n
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 3-96г.,1.4 пълна инжекция Смесване на маслото с бен
а как разбра че ти е разредено маслото с бензин , мери му вискозите ли или просто така ти се струва
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”