И моя колега е с фис дисплей на таблото но нямам сензор за дъжд.И аз мисля че означава ниво на оборудване. Голфа вади страхотна стоика и визия много е красив.
Ми да си призная и аз малко се обърках, защото знаех само Highline (вече Sportline), Comfortline и Trendline. Моята е първата, но на етикета ми пише 1:1 с това на твоя, без рамата ест. и тоя Exclusive и мен ме ошашка.
Примерно шибидаха си мислех като къде влиза като екстри, имам приятел, който е със същата AGU highline, но 4 врати и без дупката в тавана .. E поне затъмняване на задно огледало имам за успокоение.
Това ли било прословутото затъмняване на огледалото... Нямах идеа. Всичко толкова упорито търсят такива огледала, а аз върху работещо такова съм закачил панорамно от "тунинг" магазините и реално не ползвам затъмняването. То сигурно и сензор за дъжд може да съм имал, но стъклото е сменяно.
Огледалото със затъмняване няма лостче/ палче от долу и да се щраква както обикновенните. Вътре е с течни кристали или там каквото беше които при мен са се потъмнили/разтекли завинаги. Тези огледал анямат нищо общо с нормалните които се щракват и се затъмняват.
Мойто на Леона (би трябвало да е същото като на Голф) се затъмнява автоматично като блеснат фарове отзад, няма копче. На ситроени съм виждал затъмняване което се активира с копче.
Яни, учудваш ме, че не знаеш какво е автоматично затъмняващо огледало - или просто се шегуваш?! Специално за РуМи (в случая е от пасат, но няма значение):